Great Breweries Marathon & 25km

Great Breweries Marathon & 25km

Categorie
Weg
Afstand(en)
25km, marathon
Datum
zondag 12 mei 2019

Dwars door 3 iconische brouwerijen
Net zoals de Bordelezen trots zijn op hun exquise wijnen en dat al meer dan 30 jaar lang bewijzen met de organisatie van hun Marathon du Médoc zijn ook wij Belgen trots op de rijke en gevarieerde waaier bieren die ons land te bieden heeft. Vroeg of laat moest ook die liefde uitmonden in de organisatie van een marathon. Samen met de Belgische ‘Great Breweries’ - Duvel Moortgat, Palm Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels – schotelen we jullie een uitdagende & sportieve ontdekkingtocht voor dwars door (en dat mag je letterlijk nemen!) deze prachtige brouwerijen van onschatbare cultuurhistorische waarde.

Landelijke omgeving
Start en aankomst van de twee afstanden liggen op brouwerij Duvel Moortgat in Puurs. Deelnemers doorkruisen de verschillende brouwerijen en lopen doorheen de prachtige en landelijke regio waar de Denderstreek, het Pajottenland en Klein-Brabant elkaar ontmoeten. Het is eens iets anders dan een stadsmarathon!

25 km - jouw nieuwe challenge
Liep je recent wederom als een dartel veulen over de finish van een halve marathon? Dan is deze unieke 25km de ideale volgende stap in jouw opbouw naar het langere werk. De talrijke animaties langs het parcours stuwen je als wind in de rug over deze 4 extra kilometers!

Ga naar huis met een unieke beloning
De aankomst op de site van brouwerij Duvel Moortgat bezorgt wellicht iedereen kippenvel, want de binnenplaats wordt omgetoverd in een sfeervol dorp met animatie en mogelijkheid tot gratis degustatie van drie bieren aan de aankomst. Als klap op de vuurpijl gaan alle finishers naar huis met een rijkelijk gevulde biermand, een unieke medaille en het exclusieve Great Breweries Marathon T-shirt!