Maple Leaf Cross

Maple Leaf Cross

Categorie
cross
Afstand(en)
10 kilometer, 2.5 kilometer, 5 kilometer, 7.5 kilomter
Datum
zondag 3 november 2019

Op zondag 3 november 2019 vind de 72e editie van de Maple Leaf Cross plaats. Sinds vorig jaar in het waterleidinggebied, gelegen tussen Hilversum en Laren. De inschrijving is geopend.

Deelnemers kunnen zich weer op verschillende onderdelen inschrijven. Om 10.45 uur gaan een vijftal jeugdlopen van start, over de afstand van 850 of 1600 meter. Aansluitend vinden vanaf 12.00 uur de prestatielopen voor recreanten plaats over 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. De Atletiekunie-wedstrijden gaan tot slot om 14.00 uur van start zijn de Atletiekunie-wedstrijden over 2,5 km, 7,5 km (vrouwen) en 10 km (mannen).

Vorig jaar kon de editie weer rekenen op een trouwe schare deelnemers inclusief nationale toppers, dankzij de combinatie van een uitdagend parcours en goede organisatie. Ook dit jaar belooft een sfeervolle editie te worden, met ondersteuning van de bekende Djembé band.

De start is ook dit jaar weer bij Sint Janskerkhof, tegenover de La Place. In het kader van ‘elk jaar een beetje beter’ heeft de organisatie een aantal wijzigingen doorgevoerd; zo zijn de afstanden voor oudere jeugd verlengd en is gewerkt aan een nog betere bewegwijzering.

Sponsoren Klaverblad verzekeringen en Jumbo Van Dam & Schoonhoven verlenen wederom hun ondersteuning als sponsor, samen met Gemeente Hilversum, GAC, Run2Day Hilversum en SignToday.

Meer informatie over de Maple Leaf Cross is te vinden op www.mapleleafcross.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/MapleLeafCross