361° komt met collectie trailschoenen

Het is pas twee jaar geleden dat 361° voor het eerst van zich liet horen in Nederland. Het heeft in korte tijd een serieuze reputatie opgebouwd met haar collectie hardloopschoenen. Afgelopen najaar wist het merk opnieuw te verbazen met het ultieme comfort van de Spire 3.

Het kon dan ook niet uitblijven dat een merk dat hardloopschoenen zo serieus neemt met een collectie trailschoenen op de markt zou komen. De eerste voorzichtige stappen werden een tijdje geleden gezet met de Ortega, een snelle trailschoen die gebouwd is op de KGM2-leest.

Yushan

Nu introduceren ze twee nieuwe modellen. De Yushan is het werkpaard uit de collectie. De schoen is geschikt voor lange tochten op alle ondergronden. Zelfs op modder kun je goed uit de voeten in deze schoen. Daarnaast biedt de Yushan extra functionaliteit op rotsachtig terrein. De schoen beschermt de voorvoet tegen puntige rotsen en de afgeronde hiel zorgt voor een soepele landing. Het gebreide bovenwerk met de Fitz-Rite kooi zorgt er bovendien voor dat de voet stabiel op zijn plek blijft zitten.

Taroko

De Taroko is een ideale schoen voor de thuistrailer, die vanuit huis een ronde door de natuur gaat maken. De schoen combineert het comfort van een wegschoen met de grip van een trailschoen. Het gebreide en versterkte bovenwerk zorgt eveneens voor een comfortabele én stabiele pasvorm.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?