Materiaal

Luxueuze demping: de Brooks Glycerin 21 geeft een heerlijk zacht gevoel bij het maken van kilometers

Comfort is de nummer 1 eigenschap waarnaar hardlopers op zoek zijn in een schoen. Deze eigenschap uit zich vooral in de demping van een loopschoen, waardoor de landingsimpact gereduceerd wordt en je een zacht en responsief gevoel krijgt onder je voet. Brooks Running lanceerde recent de Glycerin 21, die inzet op premium comfort.
Niets leukers dan je welverdiende medaille een mooi plekje te geven in je interieur. Maar ‘gewoon’ je medaille ergens ophangen kan nogal saai zijn. Daarom hebben wij wat inspiratie voor jou opgedaan en 5 toffe medaillehouders en displays verzameld. Ideaal voor je lastminute verlanglijstje voor kerst!
Niet alleen maar kudos en reacties op uploadse geven. Je kunt vanaf nu ook met elkaar chatten op Strava! Sinds begin december is deze nieuwe functie beschikbaar.
Welke accessoires heb je als loper nodig om in de winterkou comfortabel te kunnen trainen? We zetten enkele zaken op een rijtje.
Brooks Running, expert in prestatiegericht hardlopen, introduceert zijn nieuwste innovatie: De Ghost MAX. Het supersterke DNA Loft v2-schuim met de GlideRoll Rocker-overgangstechnologie zorgt voor zachte landingen en is ontwikkeld om de knieën en enkels van lopers te beschermen
“De onbetwistbare lichtgewichtkampioen.” COROS schuwt de mooie woorden niet bij de lancering van de nieuwe COROS PACE 3. En dat lijken geen loze woorden, want dit nieuwe prestatiegerichte horloge overtreft zijn voorganger, de PACE 2, op zowat alle fronten. Een sterkere gps, een betere batterij, een nog nauwkeurigere hartslagmeting, meer activiteitenmodi … En dat allemaal aan een betaalbare prijs. Onze redacteur onderwierp het nieuwe gps-horloge aan een test en vertelt wat je van de nieuwkomer mag verwachten.
Het is booming business in de wereld van de voedingssupplementen. Jaarlijks geven we in Nederland zo'n 1,1 miljard euro uit aan mogelijke wondermiddeltjes. Honderden influencers ervaren helende wonderen en de verpakkingen staan vol met magische claims. Zouden supplementen dan ook kunnen helpen bij het voorkomen of herstellen van een sportblessure?
65 procent van de hardlopers loopt regelmatig hard bij weinig licht. Bijna de helft van hen geeft aan zich regelmatig onveilig te voelen. Dat blijkt uit een onderzoek dat hardloopmerk Brooks liet uitvoeren.
Ben je een gepassioneerd hardloper die zijn of haar prestaties naar een hoger niveau wil liften? Dan helpen je graag op weg door je een maand lang gratis toegang te geven tot unieke oefeningenvideo's van mobiliteitsplatform LIFT.
Nieuwe abonnees op RunningNL-magazine genieten van een mooie korting bij het gloednieuwe Little by Little.
Als je veel loopt, is de kans groot dat je weleens te maken krijgt met spierpijn, krampen of vermoeide benen. Als je sneller wil herstellen, blessures wil voorkomen of gewoon zonder vermoeide benen van je hardloopsessie wil genieten, kan je gebaat zijn bij compressiekousen.
Lezers die een jaarabonnement nemen op RunningNL magazine krijgen er nu de Nathan Quickstart 3L (t.w.v. 39,95 euro ) gratis bij.
Waar laat jij je spullen als je gaat hardlopen? Een hardlooprugzakje is super makkelijk om je spullen mee te kunnen nemen, zoals drinken, energygels, je telefoon en een regenjasje. Met deze tips helpen we je op weg.
Met dit handige afvinklijstje vertrek je goed voorbereid op je lange duurloop!