Materiaal

Brooks lanceert nieuwe sportbeha’s voor hardlopers

Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt Brooks nieuwe modellen op de markt: de Dare Strappy 2.0- en Drive Plunge 2.0-collectie. 
Goed nieuws voor liefhebbers van de trails. Vanaf 1 maart is de nieuwste versie van de Brooks Catamount verkrijgbaar: de technische trailschoen is ontworpen voor lopers die nieuwe snelheden nastreven. De Catamount 2 heeft een geïntegreerde SkyVault-voortstuwingsplaat die heuvelop lopen eenvoudiger maakt. En bij een technische schoen hoort een technische outfit: de High Point-collectie, die speciaal ontworpen is met de behoeften van traillopers in gedachten, namelijk bescherming, opbergruimte en bewegingsvrijheid.
Het Japanse Mizuno lanceert vandaag de Wave Rebellion Pro: een marathonschoen met carbon vol sprinttechniek.
Onlangs trokken we naar Londen voor een ontmoeting met Carson Caprara, VP of Footwear bij Brooks. Caprara had het met ons over Brooks’ filosofie, die zowel gebaseerd is op wetenschappelijke inzichten als op de onmisbare ervaring van veel hardlopers.
Koud weer? Dat vraagt om goede loopdocumentaires! We zetten daarom vijf inspirerende kijktips voor je op een rij, die je ongetwijfeld een flinke motivatieboost geven.
De Teufel REAL BLUE TWS 2 in-ears tekenen voor een optimaal draagcomfort, lange onafhankelijke speelduur, handige slimme bediening, perfect geluid én bijzonder efficiënte ruisonderdrukking. Hoe presteren Teufels nieuwste draadloze oortjes in onze test?
Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Craft Active Extreme X Neck Tube (t.w.v. 29,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
Lopen in guur en nat weer kan best leuk zijn. Alleen worden je schoenen er niet mooier op. Tijd voor wat gouden tips om ze weer schoon te krijgen!
Met de PRO Endur Distance ontwikkelde Craft een schoen voor de ervaren loper, die op zoek is naar responsiviteit, energie biedt bij verschillende snelheden en comfort voor elke afstand. Wij testten de nieuwkomer voor jullie uit.
Volgens New Balance is de Fresh Foam X 1080v12 de beste schoen die ze ooit gemaakt hebben: van beginner tot marathonloper, iedereen kan er optimaal mee presteren. Een straf statement, dat we met veel plezier grondig checken.
Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Sockwell Traverse compressiesok (t.w.v. 32,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
De dagen worden korter. Dat betekent dat je vaker in het donker traint. Tijd om na te denken over zichtbaarheid en veiligheid tijdens het lopen. Waar moet je aan denken?
De dagen worden snel korter. Dit betekent dat de trainingen regelmatig in het donker afgewerkt moeten worden. Het wordt daarom weer tijd om goed na te denken over zichtbaarheid en veiligheid tijdens het lopen. Waar moet je aan denken?
De uitgebreide Run Visible collectie van Brooks biedt met kleding en schoenen nog meer keuzes voor alle weersomstandigheden
Goede hardloopsokken zijn net zo belangrijk als hardloopschoenen. Daar kun je beter niet op besparen. Maar hoe kies je de juist sok?