Materiaal

Abonneer je nu op RunningNL magazine en krijg er gratis een paar Sockwell sportcompressiesokken bij!

Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Sockwell Traverse compressiesok (t.w.v. 32,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
De dagen worden korter. Dat betekent dat je vaker in het donker traint. Tijd om na te denken over zichtbaarheid en veiligheid tijdens het lopen. Waar moet je aan denken?
De dagen worden snel korter. Dit betekent dat de trainingen regelmatig in het donker afgewerkt moeten worden. Het wordt daarom weer tijd om goed na te denken over zichtbaarheid en veiligheid tijdens het lopen. Waar moet je aan denken?
De uitgebreide Run Visible collectie van Brooks biedt met kleding en schoenen nog meer keuzes voor alle weersomstandigheden
Goede hardloopsokken zijn net zo belangrijk als hardloopschoenen. Daar kun je beter niet op besparen. Maar hoe kies je de juist sok?
Met muziek erbij gaat alles beter. Zeker als er geen kabels aan te pas komen en je kan genieten van volledige bewegingsvrijheid tijdens je sportsessie. Daarom ontwikkelde Teufel de AIRY SPORTS TWS. De oordoppen zitten net zo comfortabel als stevig in de oorschelp, bieden een resem aan handige bedieningsfuncties en overtuigen met kwalitatief hoogwaardige audio en volle basklanken.
Langer comfortabel lopen. Dat was (heel) kort samengevat het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de New Balance Fresh Foam X 880v12. De jongste telg uit de intussen grote 880-familie kan tegen een stootje en is gewapend voor veel kilometers. Het werkpaard, zoals de 880v12 door New Balance genoemd wordt, profileert zich als een trouwe partner voor de neutrale loper. Onze man trok de 880v12 aan en liet het werkpaard doen wat hij best kan: werken.
Met dit warme weer is het belangrijk dat je hoofd ook goed beschermd tegen de zon. Dat kan prima met een hardlooppetje. Zeker op onbewolkte dagen is dit een hoofdzaak bij de keuze voor je outfit.
Het Zwitserse On lanceerde een eerste collectie sportbeha’s om de loopoutfit van vrouwelijke lopers compleet te maken.
PUMA lanceerde onlangs de Run XX NITRO als onderdeel van de ‘Run for Her’-campagne. Deze hardloopschoen is specifiek voor vrouwen ontworpen, waarbij de vrouwelijke leest van de voet de basis vormde voor de ontwikkeling. Baanbrekend onderzoek lag hieraan ten grondslag, want in het verleden werd er in 90% van de biomechanica van schoenen alleen naar mannen gekeken. Wat maakt deze Run XX Nitro nu zo 'anders'? En hoe kan je er als vrouw je voordeel uithalen? Onze redactrice vertelt het je in deze beknopte review.
Ben je op zoek naar een ondersteunende hardloopschoen met de klasse van een super bouncer? Dan is de nieuwe Mizuno Wave Horizon 6 wellicht een goede optie. De stabiliteit die de schoen van afzet tot voetafwikkeling biedt is ongekend. Tegelijkertijd ervaar je een ultiem zwevend gevoel met een boost aan energieteruggave.
Als nieuwe abonnee op RunningNL magazine ontvang je nu een RUN PUMA-hardloopshirt gratis én krijg je nog eens 10% korting op de PUMA-collectie bij RunningDirect.nl erbovenop. Ontdek hier de nieuwe abo-actie en scoor snel je voodeel.