Abonneer je nu!

En krijg een maand lang toegang tot de online videolessen van LIFT

Ben je een gepassioneerd loper die zijn of haar prestaties naar een hoger niveau wil liften? Maak kennis met LIFT, het platform dat is ontworpen om jouw mobiliteit te verbeteren en blessures te voorkomen.

Op het LIFT-platform krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van videolessen, samengesteld door ervaren fysioherapeuten. Je leert effectieve mobiliteitsoefeningen om je flexibiliteit, kracht en hardloopprestaties te verbeteren. Ook als je vaak in een eenzijdige houding zit of staat en daardoor regelmatig last hebt van rug-, schouder-, nek- of heuppijn, kan je terecht bij LIFT voor specifieke routines. 

LIFT helpt je de beste loopversie van jezelf te worden. Nieuwe abonnees op RunningNL krijgen een maand lang gratis toegang tot alle lessen en video’s.

Ontdek LIFT – Het ultieme videoplatform voor mobiliteitsoefeningen. Altijd toegang, vanuit elke locatie, en op elk tijdstip!

www.liftyourperformance.be

Als abonnee op RunningNL magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie. RunningNL magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor zowel beginnende en ervaren lopers als voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents, krijgt deskundig trainings-, (sport)voedings- en materiaaladvies en verbetert je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches.

RunningNL brengt je graag ‘Gezond in Beweging’. Beweeg jij met ons mee? Scoor dan nu je voordeel en neem een jaarabonnement op RunningNL magazine, of maak kennis met RunningNL via ons proefabonnement.

Keuze 2

37.5
29 (*) actie onder voorwaarden (**)
  • 1 jaar (6 nummers)
  • Krijg nu € 8,50 korting!

Keuze 1

37,50 (*) actie onder voorwaarden (**)
  • 1 jaar (6 nummers)
  • Krijg een maand lang gratis toegang tot LIFT t.w.v. 29 euro**
Populair

Keuze 3

18.75
14,95
  • 1/2 jaar (3 nummers)
  • Maak kennis met RunningNL magazine!

Keuze 1

37.5
29 (*) actie onder voorwaarden (**)
  • 1 jaar (6 nummers)
  • Krijg een financieel voordeel van 8,50 euro

Keuze 2

18.75
14,95
  • 1/2 jaar (3 nummers)
  • Maak kennis met RunningNL magazine!

Actie loopt t.e.m. 17 oktober 2023

*Jouw kortingscode voor een maand gratis toegang tot LIFT ontvang je in een aparte mail binnen twee weken na je bestelling!

* Tarieven alleen geldig voor verzending binnen Nederland. Tarieven voor abonnementen in het buitenland: zie www.running.nl.

* Uitsluitend voor nieuwe abonnees: lezers die de voorbije 12 maanden nog niet geabonneerd waren. Zolang de voorraad strekt. 

Heb je vragen over je abonnement? Wil je een adreswijziging doorgeven? Overige vragen ?

Stuur een mailtje naar info@sportsmedia.nl.