Materiaal

Welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees: shoptegoed bij Little by Little

Nieuwe abonnees op RunningNL-magazine genieten van een mooie korting bij het gloednieuwe Little by Little.
Als je veel loopt, is de kans groot dat je weleens te maken krijgt met spierpijn, krampen of vermoeide benen. Als je sneller wil herstellen, blessures wil voorkomen of gewoon zonder vermoeide benen van je hardloopsessie wil genieten, kan je gebaat zijn bij compressiekousen.
Lezers die een jaarabonnement nemen op RunningNL magazine krijgen er nu de Nathan Quickstart 3L (t.w.v. 39,95 euro ) gratis bij.
Waar laat jij je spullen als je gaat hardlopen? Een hardlooprugzakje is super makkelijk om je spullen mee te kunnen nemen, zoals drinken, energygels, je telefoon en een regenjasje. Met deze tips helpen we je op weg.
Met dit handige afvinklijstje vertrek je goed voorbereid op je lange duurloop!
Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt Brooks nieuwe modellen op de markt: de Dare Strappy 2.0- en Drive Plunge 2.0-collectie. 
Goed nieuws voor liefhebbers van de trails. Vanaf 1 maart is de nieuwste versie van de Brooks Catamount verkrijgbaar: de technische trailschoen is ontworpen voor lopers die nieuwe snelheden nastreven. De Catamount 2 heeft een geïntegreerde SkyVault-voortstuwingsplaat die heuvelop lopen eenvoudiger maakt. En bij een technische schoen hoort een technische outfit: de High Point-collectie, die speciaal ontworpen is met de behoeften van traillopers in gedachten, namelijk bescherming, opbergruimte en bewegingsvrijheid.
Het Japanse Mizuno lanceert vandaag de Wave Rebellion Pro: een marathonschoen met carbon vol sprinttechniek.
Onlangs trokken we naar Londen voor een ontmoeting met Carson Caprara, VP of Footwear bij Brooks. Caprara had het met ons over Brooks’ filosofie, die zowel gebaseerd is op wetenschappelijke inzichten als op de onmisbare ervaring van veel hardlopers.
Koud weer? Dat vraagt om goede loopdocumentaires! We zetten daarom vijf inspirerende kijktips voor je op een rij, die je ongetwijfeld een flinke motivatieboost geven.
De Teufel REAL BLUE TWS 2 in-ears tekenen voor een optimaal draagcomfort, lange onafhankelijke speelduur, handige slimme bediening, perfect geluid én bijzonder efficiënte ruisonderdrukking. Hoe presteren Teufels nieuwste draadloze oortjes in onze test?
Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Craft Active Extreme X Neck Tube (t.w.v. 29,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
Lopen in guur en nat weer kan best leuk zijn. Alleen worden je schoenen er niet mooier op. Tijd voor wat gouden tips om ze weer schoon te krijgen!
Met de PRO Endur Distance ontwikkelde Craft een schoen voor de ervaren loper, die op zoek is naar responsiviteit, energie biedt bij verschillende snelheden en comfort voor elke afstand. Wij testten de nieuwkomer voor jullie uit.
Volgens New Balance is de Fresh Foam X 1080v12 de beste schoen die ze ooit gemaakt hebben: van beginner tot marathonloper, iedereen kan er optimaal mee presteren. Een straf statement, dat we met veel plezier grondig checken.