Materiaal

Cadeautips voor de hardlopende mama!

Het is weer zover: moederdag. Nog geen cadeau? Geen paniek, wij zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje.
De Wave Skyrise 5 van Mizuno is ontworpen voor een comfortabele landing en geeft je een zwevend gevoel dankzij de zachte en responsieve demping. RunningNL mag twee paar van deze Wave Skyrise weggeven: een ideale allround hardloopschoen voor de neutrale hardloper!
Loop jij de marathon onder de 3 uur en wil je een nieuw persoonlijk record vestigen? Overweeg dan eens de nieuwe Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Deze is responsiever, agressiever in de afzet en stabieler dan zijn voorganger.
Daley van der Sande en Lieze Graven reageerden in januari op een winactie van RunningNL op Instagram. Zij waren een van de gelukkigen en kregen een gloednieuw paar Craft-hardloopschoenen opgestuurd. Na een maand testen delen zij hun ervaringen met de Craft Pro Endure Distance. "Ik heb mijn persoonlijk record verbeterd."  
New Balance komt met twee updates van zijn FuelCell-lijn. Begin februari werd de FuelCell SC Elite v4 gelanceerd als de nieuwste evolutie van de razendpopulaire wedstrijdschoen. En nu maakt ook de New Balance Rebel v4 zijn entree als trainingspartner voor dagelijkse hardloopsessies. Deze nieuwste toevoegingen aan de FuelCell-reeks omarmen de meest geavanceerde technologieën en verenigen snelheid met comfort.
Kunnen compressiekousen blessures voorkomen? Wanneer zijn compressiekousen zinvol? En hoe bepaal je wat goede kousen zijn? Herzog Medical, specialist in blessurepreventie, belicht de voordelen van compressiekousen, legt uit hoe je de juiste vindt en geeft je als lezer van RunningNL ook een aantrekkelijke korting om de voordelen ervan zelf te ontdekken.