5x originele medaillehangers om je loopprestaties een mooi plekje te geven

Niets leukers dan je welverdiende medaille een mooi plekje te geven in je interieur. Maar ‘gewoon’ je medaille ergens ophangen kan nogal saai zijn. Daarom hebben wij wat inspiratie voor jou opgedaan en 5 toffe medaillehouders en displays verzameld. Ideaal voor je lastminute verlanglijstje voor kerst!
  1. Runner Medal Display Hanger

Bij Trendyhangers kun je kiezen uit design en formaat. De medaillehouders zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart gecoat en voorzien van bevestigingsmateriaal voor aan de muur. Door de vele designs is er voor iedere loper wel een medaillehouder die bij hem of haar pas. Van canicrosser tot baanatleet en van fervente 5 kilometerloper tot trailrunner.

Hier verkrijgbaar

 

 

 

 

 

  1. Medal Holder Hanger rack

Deze handgemaakte medaillehanger past perfect in een landelijk of industrieel interieur. Het beschikt over 13 haakjes (je kan zelf kiezen of je rechte of gebogen haakjes wilt) en is gemaakt van ethisch verantwoorde, FSC-gecertifieerd hout en nadien afgemaakt met wax voor een diep houten effect.

Hier verkrijgbaar

 

 

 

 

 

  1. Medal Display Frame with Race Bib

Vind je een medaille alleen niet genoeg? Kader dan ook je startnummer in. Dit display is gemaakt van sterk plexiglas: het is optisch zeer zuiver en ook veel sterker dan gewoon glas,  waardoor je er zeker van zijn dat het goed uit de doos komt na het verzenden met de post. Je kan je eigen frame en kleur kiezen, én – naast je startnummer en medaille – ook nog een foto toevoegen.

Hier verkrijgbaar

 

 

 

 

  1. Bibfolio + Race Bib and Medal Display

Deze is voor de verzamelaars, want met dit display kan je tot liefst 100 startnummers ophangen. De houder is gemaakt van handgesmeed, geborsteld metaal en komt met transparante vinyl mapjes om je startnummers mooi in te bewaren. Het minimalistische design van de houder laat je medailles (tot 24 stuks) mooi blinken.

Hier verkrijgbaar

 

 

 

 

 

  1. Marathonroute op kaart

Mag het iets anders zijn dan een medaillehouder, maar wil je je loopherinnering origineel in je interieur verwerken? Laat dan een gepersonaliseerde kaart maken van je marathon (of andere wedstrijd waar je trots op bent). Op deze persoonlijke routekaart staat jouw naam, datum van je race en finishtijd. Optioneel kan je ook je gemiddeld tempo toevoegen.

Hier verkrijgbaar

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?