Abonneer je nu op RunningNL magazine en krijg er gratis een paar Sockwell sportcompressiesokken bij!

Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Sockwell Traverse compressiesok (t.w.v. 32,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
Sockwell Sportcompressiesokken

De compressiehardloopsokken van Sockwell zorgen voor een optimale bloedcirculatie, wat de zuurstoftoevoer naar de beenspieren verbetert. Hierdoor worden afvalstoffen en overtollig vocht beter afgevoerd, blijven je benen langer vitaal en houd je je looptraining langer vol. Ook bevorderen de compressiesokken, zoals de Sockwell Traverse, het herstel na het lopen en helpen ze het blessurerisico verkleinen. Elke sok bevat extra ondersteuning voor je achillespees en plantaire fascia. De sokken zijn samengesteld uit hoogwaardige en natuurlijke materialen, zoals bamboe, merinowol en alpacawol. Deze materialenmix houdt je voeten droog, voorkomt blaren en reguleert de temperatuur.

Over RunningNL magazine

Als abonnee op RunningNL magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie. RunningNL magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor hardlopers van alle niveaus en voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents en krijgt deskundig trainings-, (sport)voedings- en materiaaladvies. En dankzij de tips, oefeningen en loopschema’s van onze coaches heb je alles voorhanden om je sportieve doelen te bereiken!

RunningNL brengt je graag gezond in Beweging. Beweeg jij met ons mee? Scoor dan nu je voordeel en neem een jaarabonnement op RunningNL magazine, of maak kennis met RunningNL via ons proefabonnement.
Bekijk HIER onze abonnementsformules

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?