De inschrijvingen voor Maastrichts Mooiste zijn geopend

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor de 19e editie van Maastrichts Mooiste. Afgelopen jaar trotseerden de deelnemers bochtencombinatie Slavante tijdens de 10 km en ontdekten zij de binnenstad tijdens de 5 km. Op zondag 9 juni barst het feest los en keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht terug naar de Markt!
Sfeervol en laagdrempelig

Maastrichts Mooiste is een hardloopevenement wat gekenmerkt wordt door haar sfeer, de afstanden en het typisch Limburgse parcours. Dit jaar is de 10 Engelse Mijl (16,1 km) hoofdonderdeel van de dag. De organisatie werkt momenteel aan een vernieuwde route voor de 10 Engelse Mijl. Deze route zal op een later moment bekend gemaakt worden. Verder is er voor ieder wat wils: 10 km, 5 km, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300m.

De start van de 19e editie van Maastrichts Mooiste is op de Van Hasseltkade. Samen met de finish op de sfeervolle Markt wordt dit het kloppend hart van het hardloopevenement op zondag 9 juni. Onderweg voelen deelnemers de Limburgse sfeer met de diverse muziekpunten. Bij de finish wacht er voor iedereen een heerlijk stuk vlaai!

Programma

Het programma van Maastrichts Mooiste ziet er als volgt uit op zondag 9 juni 2024:

08.45 uur             Start 10 Engelse Mijl
09.00 uur             Start Mini Run (300m)
09.15 uur             Start Kids Run (1 EM)
10.35 uur             Start 10 km
11.50 uur             Start 5 km

Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website.

Goede doel

Als deelnemer kun je geld doneren aan KWF Kankerbestrijding of een eigen actiepagina aanmaken om sponsors voor dit goede doel te verzamelen. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Meer informatie KWF Ren tegen kanker vind je hier.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?