De loopband op met Evy!

Hardlopen in de buitenlucht is natuurlijk het allerlekkerste, maar misschien heb je op de koude donkere winterdagen niet zo zin om naar buiten te gaan. Je kunt wachten op de lente om te beginnen met hardlopen, of je stapt op een hardloopband. Als je met de Hardlopen met Evy-app bent begonnen kun je nu op een speciale hardloopband zelfs je schema binnen blijven volgen.

Tijdens de lockdowns zijn thuisgyms populairder geworden. Je wil altijd de mogelijkheid hebben om je workouts te kunnen doen. Als je het helemaal goed doet dan heeft je homegym ook een loopband. Dan hoef je de deur niet meer uit voor een korte sessie. Zeker handig als het buiten nat, koud en druilerig is. Door een samenwerking tussen Hardlopen met Evy en Fitnessking kun je nu de app ook gebruiken op een speciale loopband.

Evy als je personal coach

De Hardlopen met Evy app begeleidt al wie begint met lopen, tot aan de eerste 5 km. Wie meer wil, kiest uit 25 verschillende loopschema’s met afstanden en niveaus tot een marathon. Evy is je personal coach en zij begeleidt en motiveert je tijdens het hardlopen.

Geautomatiseerd

Het schema van Evy was al te volgen met iedere loopband, maar dan moest je de loopband handmatig aanpassen tijdens je trainingssessies. Dat is nu geautomatiseerd! Met de Hardlopen met Evy-loopband kan je voortaan de app koppelen aan de loopband van Fitnessking via Bluetooth en luisteren naar de instructies van de gekozen coach.

Wanneer je een training start, zal de loopband automatisch het gekozen trainingsschema volgen en de snelheid aanpassen aan de verschillende snelheidszones, van wandelen over rustig lopen tot sneller lopen. Uiteraard moet je voor jezelf eerst de gewenste snelheidszones in stellen via de app.

Lees hier alles over de loopband.

RunningNL trakteert op een abonnement!

Ben je benieuwd naar deze combinatie? In het januarinummer van RunningNL magazine trakteren we onze lezers op een gratis 3 maanden abonnement op Hardlopen met Evy. Zo kun jij efficiënt opbouwen als beginner of gevorderd loper. Lees hier meer over deze actie en haal het magazine in huis!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?