De nieuwe Mizuno Wave Rebellion Pro 2 heeft een stabielere, responsievere en agressievere afzet

Loop jij de marathon onder de 3 uur en wil je een nieuw persoonlijk record vestigen? Overweeg dan eens de nieuwe Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Deze is responsiever, agressiever in de afzet en stabieler dan zijn voorganger.

De Rebellion Pro heeft zich bij veel hardlopers bewezen en heeft in de Pro 2 een waardige opvolger. Zijn hiel staat wat steiler omhoog zodat je makkelijker op je midden- en voorvoet blijft lopen, ook als je vermoeid raakt tijdens lange afstanden. Dankzij de doordachte zool neem je vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan waarbij je een formidabele voortstuwing ervaart.

Hoogst mogelijke energieteruggave

De Pro 2 heeft 32 procent meer Enerzy Lite+ foam voor de hoogst mogelijke energieteruggave. In combinatie met de Carbon Infused Wave Plate heeft de schoen een agressievere afzet vanaf de voorvoet waardoor je een flinke snelheidsimpuls krijgt: Mizuno Smooth Speed Assist. Het geeft de schoen ook zijn bijzondere silhouet. De carbonplaat loopt over de volledige lengte van de zool en heeft in de voorvoet inkepingen voor een soepele afwikkeling. Carbon is een stuk stijver dan glasvezel wat zorgt voor extra snelheid.

Stabieler door de bocht

Het bovenwerk van de nieuwe editie is dunner en sterker dan haar voorganger. Het materiaal ademt uitstekend en zit strak omsloten om je voet zodat je stabieler de bochten neemt. Om de stabiliteit verder te verbeteren heeft de racer nu een gesloten slijtzool en een bredere basis van de middenvoet. Daarnaast is 2 mm extra foam onder de voorvoet geplaatst voor extra dempend vermogen.

Groot pluspunt van de schoen is dat hij lang meegaat. Dat maakt de wedstrijdschoen voor veel langeafstandlopers de perfecte schoen om keer op keer PR’s te verbreken.

Informatie

De Mizuno Wave Rebellion Pro 2 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. De consumentenadviesprijs € 240. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?