Dit zijn de Urban Walks van 2023!

Ook in 2023 keert de Urban Walk Series weer terug. Dit jaar staan er zes goed verzorgde stadswandelingen op de agenda. Voor de wandelingen in Haarlem, Den Haag en Groningen kan er nu al ingeschreven worden.
Dit zijn de Urban Walks van 2023:

 

Urban Walk Series

De Urban Walk Series is een onderdeel van We Are Walking. We Are Walking organiseert ieder jaar wandelevenementen in Nederland. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld en de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. We Are Walking biedt voor ieder wat wils met routes door de natuur, stad en nacht.

Golazo Urban Walk Haarlem // 06-03-2022 // David Stegenga Fotografie

De wandeltochten van de Urban Walk Series zijn volledig verzorgde evenementen. De routes van ongeveer 12 en ongeveer 20 km laten wandelaars kennismaken en genieten van de cultuur en architectuur van de Nederlandse steden. Wandel gezellig mee langs allerlei highlights en verrassende locaties in de stad. De routes zijn verrijkt met stempelposten met versnaperingen, leuke muzikale acts en audio tours.

 

Goede doel – Nationaal MS Fonds

De Urban Walks Series steunt dit jaar het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS.

Steeds meer jonge mensen krijgen de diagnose MS; een van de meest invaliderende ziektes in Nederland. Zenuwslopend en ongeneeslijk. Daarom komt het Nationaal MS Fonds in beweging. En beweging is hard nodig om onderzoek naar de oplossing van MS mogelijk te maken. Want een oplossing is er (nog) niet.

Bij de inschrijving is er de mogelijkheid tot het doen van een donatie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?