Een soepele pas en extra snelheid: Mizuno lanceert de NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor ‘swift running’, dat betekent hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën: SMOOTH SPEED ASSIST en MIZUNO ENERZY NXT.

De functies van de Mizuno NEO VISTA zijn ideaal voor hardlopers die op zoek zijn naar een trainingsschoen voor zowel dagelijkse loopsessies als snelheidstrainingen. Met de NEO VISTA neem je makkelijker een anatomisch correcte loophouding aan voor een optimale voortstuwing.

Betere looptechniek

De NEO VISTA is voorzien van Mizuno’s gepatenteerde SMOOTH SPEED ASSIST (SSA), die helpt bij het perfectioneren van je looptechniek. Daarnaast zorgt MIZUNO ENERZY NXT voor demping en een hoog energierendement. Met de maximale stapelhoogte (hoogte van de tussenzool) 44,5 mm biedt de gehele zool een hoog niveau van demping.

Breder publiek

Mizuno heeft een R&D Lab in Osaka voor het ontwikkelen en testen van nieuwe materialen en modellen. Op het gebied van geometrie en structureel ontwerp heeft het merk de SSA-technologie nu toegepast op een dagelijkse supertrainer. Het resultaat? Een loopschoen voor een breder publiek. Om MIZUNO ENERZY NXT optimaal te laten renderen heeft Mizuno zorgvuldig rekening gehouden met factoren als optimale hellingshoek, mate van SSA-ondersteuning en voldoende middenzoolvolume.

Milieuvriendelijk

Onderdelen als MIZUNO ENERZY NXT, het buitenzoolrubber en MIZUNO WAVE (plaat) maken alle gebruik van plantaardige materialen. Mizuno streeft ernaar producten te maken die een belangrijke rol spelen in het bijdragen aan een duurzame samenleving. Niet alleen voor topprestaties, maar ook door milieuvriendelijke elementen te integreren.

De Mizuno NEO VISTA highlights op een rij:

Mizuno ENERGY NXT – Dit nieuwe tussenzoolmateriaal zorgt voor een zacht loopgevoel met een hoog energierendement.

Mizuno WAVE – De glasvezelversterkte golfplaat zorgt voor stabiliteit zonder in te boeten aan een optimale demping.

Mizuno SMOOTH SPEED ASSIST – SSA ondersteunt de kuitspier door de spierbelasting te verminderen. Het verbetert de loopefficiëntie en maakt de loopschoen geschikt voor zowel korte als lange afstanden.

Soft knit bovenwerk – Het zacht gebreide bovenwerk ademt uitstekend en zit als een sok strak omsloten om je voet, zodat je stabieler de bochten neemt.

Maximale stapelhoogte – De maximale stapelhoogte van 44,5 mm zorgt voor extra veel demping.

 

Informatie
De Mizuno Neo Vista is verkrijgbaar bij loopspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 180. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

RunningNL testte de schoen al. Onze bevindingen lees je binnenkort in het magazine, dat vanaf 27 juni in de winkel ligt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?