Eerste editie KLM Urban Trail Delft vol verrassingen

Een bijzondere route van zo'n 5 of 10 kilometer, waarbij je de mooiste plekken van Delft ontdekt. Zondag 23 oktober krijgen sportievelingen die kans tijdens de allereerste editie van de KLM Urban Trail Delft. Het parcours zit vol verrassingen. 

Tijdens dit hardloopevenement gaan deelnemers de stad, die bekend staat om haar grachten en historische monumenten, op een unieke manier ontdekken. “Wat dit evenement bijzonder maakt, zijn de bezienswaardigheden op de route. Onderweg gaan de deelnemers niet alleen langs kenmerkende gebouwen, maar rennen ze er ook dwars doorheen. Voor deze eerste editie stellen maar liefst vijftien gebouwen hun deuren open”, vertelt projectmanager Bas de Greef.

KLM-huisjes

Vanaf de start bij X TU Delft kiezen de deelnemers voor een korte route van ongeveer 5 kilometer of een lange route van zo’n 10 kilometer door de binnenstad. Onder andere Bierfabriek Delft, het Cultuurlab en Mooie Boules maken deel uit van het parcours. Onderweg passeren de deelnemers ook drie huizen waarop de Delfts blauwe KLM-huisjes gebaseerd zijn.

Parcours
Plezier en genieten

De organisatie zorgt onderweg voor support en entertainment. Na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks & bites en een welverdiende medaille. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen. Plezier en genieten staat centraal. Onderweg hebben de hardlopers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken.

Meedoen

Ook op ontdekkingstocht in Delft? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantraildelft.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?