Eerste KLM Urban Trail Delft was een groot hardloopfeest

Het was zondag 23 oktober één groot hardloopfeest in Delft tijdens de allereerste editie van de KLM Urban Trail Delft. Meer dan 1600 deelnemers genoten op de zondagochtend van het bijzondere parcours door de Delftse binnenstad vol grachten, steegjes en historische gebouwen.

In de vroege morgen begon de eerste startwave met hun avontuur door de stad. Onderweg kwamen de hardlopers bij verschillende gebouwen binnen om daar een uniek kijkje te nemen in de zaak. Zo werd er bij de bierfabriek een heerlijk biertje aangeboden en konden de deelnemers bij museum de Griffioen de antieke collectie van medische en farmaceutische instrumenten bekijken. Maar dit was niet alles, onderweg waren er nog veel meer toffe locaties die hun deuren openstelde voor een uniek bezoekje.

Het bezoekje aan de Bierfabriek.

De combinatie van een bijzondere route, lekker hardloopweer en een gezellige sfeer zorgden voor een ervaring die de deelnemers, medewerkers en vrijwilligers niet snel zullen vergeten. Bij de finish werden de hardlopers beloond met een tasjes met drinks en bites en een welverdiende medailles als aandenken aan hun sportprestatie.

Ga voor meer foto’s naar de Facebookpagina van KLM Urban Trail Delft.

Nog meer steden ontdekken?

Heb je dit alles gemist dit jaar? Volgend jaar krijg je een nieuwe kans bij de tweede editie van de KLM Urban Trail in Delft. Wil je in de tussentijd nog meer toffe steden ontdekken op deze unieke manier? Er vinden dit najaar nog drie KLM Urban Trails plaats in Haarlem (6 november), Arnhem (11 november) en Eindhoven (11 december).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?