Ervaar de Limburgse sfeer bij Maastricht Mooiste

De inschrijving voor de 18e editie van Maastrichts Mooiste is geopend. Het evenement, waarbij traditiegetrouw finishen op het Vrijthof, staat gepland op zondag 11 juni 2023.

De sfeer, het typische Limburgse parcours (met de nodige hoogtemeters) en de verschillende afstanden kenmerken Maastrichts Mooiste. Ook dit jaar is de 10 Engelse Mijl (16,1 km) hoofdonderdeel van de dag. De organisatie werkt momenteel aan een vernieuwde, snellere route voor deze afstand. De organisatie maakt die op een later moment bekend. Verder is er voor ieder wat wils: 10 kilometer, 5 kilometer, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300 meter.

Limburgse Vlaai

Net als de vorige editie zal de start van Maastrichts Mooiste weer op de Markt zijn.

Samen met de finish bij het Vrijthof wordt dit het kloppend hart op zaterdag 10 en zondag 11 juni. Onderweg voelen deelnemers de Limburgse sfeer met de diverse muziekpunten. Bij de finish wacht er voor iedereen een heerlijk stuk vlaai!

Programma

Het programma van Maastrichts Mooiste ziet er als volgt uit op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023:

09.00 uur            Start 10 Engelse Mijl

09.15 uur             Start Mini Run (300m)

09.30 uur            Start Kids Run (1 EM)

11.00 uur             Start 10 km

12.30 uur             Start 5 km

 

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website.

 

Goede doel

Als deelnemer kun je geld doneren aan KWF Kankerbestrijding of een eigen actiepagina aanmaken om sponsors voor dit goede doel te verzamelen. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Meer informatie KWF Ren tegen kanker:  https://www.maastrichtsmooiste.nl/inschrijven/ren-tegen-kanker/

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?