Ontdek al hardlopend de binnenstad van Rotterdam, Delft, Haarlem, Arnhem of Eindhoven

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trails in het najaar zijn geopend! Bij deze fun runs zie je hardlopend Den Bosch, Leeuwarden, Eindhoven, Rotterdam, Delft, Haarlem en Arnhem zoals je die steden nog niet eerder hebt gezien.

Bij een KLM Urban Trail ontdekken deelnemers de mooiste steden van Nederland op een unieke en sportieve manier. Deze unieke fun runs van ongeveer 5 en 10 kilometer gaan niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere locaties in de binnenstad. “Dat is het gave aan dit concept. Waar je precies doorheen komt? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken, je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen” zegt Dagmar van Stiphout van organisator Golazo.

Rotterdam

De vijfde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam vindt plaats op zondag 9 oktober. Vanaf de start op de Binnenrotte ontdek je deze bruisende havenstad vol blikvangers en moderne architectuur. Het 10 km-parcours gaat onder meer over de Erasmusbrug.

Delft

Nieuw in de serie is de KLM Urban Trail Delft. Tijdens de eerste editie op zondag 23 oktober toont het parcours de gezellige stad vol grachten, historische monumenten en middeleeuwse architectuur.

Haarlem

Hardlopen langs het Spaarne, door de Molen Adriaan, Sportcentrum Kenamju en een heleboel historische gebouwen in de binnenstad. De KLM Urban Trail Haarlem is met goede reden populair bij veel KLM Urban Trail-deelnemers. De vierde editie vindt plaats op zondag 6 november.

Arnhem

Zondag 20 november is het tijd voor de vierde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Deze historische hoofdstad van Gelderland heeft een rijke en bewogen geschiedenis. De routes lopen dwars door het centrum en gaan o.a. door monumentale panden als de Koepelgevangenis en andere kenmerkende gebouwen.

Eindhoven

De KLM Urban Trail Series worden op 11 december afgerond met de  feestelijke KLM Urban Trail Eindhoven. Tijdens deze urban trail ontdek je de Lichtstad op een bijzondere manier. Je loopt niet om gebouwen heen, maar gaat er dwars doorheen. De highlights van het parcours worden in de loop van komende weken bekend gemaakt. Hou dus zeker de website in de gaten!

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trails zijn toegankelijk voor iedereen. Je kunt kiezen uit routes van ongeveer 5 en 10 km. Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van de locaties en om gave foto’s te maken. Het is geen wedstrijd met tijdswaarneming. Dat maakt het geschikt voor heel veel doelgroepen.”

Kijk op www.klmurbantrailseries.nl voor meer informatie over alle KLM Urban Trails.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?