Ho ho ho! De leukste kerstloopjes op een rij!

Met de kerstdagen in aantocht kun je weer deelnemen aan de leukste funruns van het jaar. Verkleed als kerstman of -vrouw ren je door een versierde binnenstad of langs de knusse huizen waar de kerstbomen achter het raam staan te stralen. De gezelligste kerstloopjes van het jaar zetten we voor je op een rijtje.
Santa Run Dijk en Waard – Heerhugowaard

Voor de eerste Santa Run in ons lijstje kun je op 10 december al los in je kerstmanpak. Voor de kinderen zijn er twee kidsruns en  volwassenen kunnen kiezen uit de 5 of 10 kilometer. De fanatieke kerstmannen en -vrouwen kunnen rennen om de winst, want dit is de enige Santa Run in ons rijtje met een prijsuitreiking. Je ontvangt niet alleen je kerstmannenpak, maar onderweg ontelbare aanmoedigingen van supporters langs het parcours en een medaille aan de finish. Met je deelname steun je meteen de lokale EHBO vereniging en gezinnen die het minder breed hebben.
Meer informatie vind je hier.

Santa Run – Haarlem

Op 15 december loop je met alle andere kerstmannen voor het goede doel: samen tegen kinderarmoede. Want nog te veel kinderen in Kennemerland hebben te maken met armoede. Je kunt kiezen of je je inschrijft met een kerstmanpak, of dat je je fantasie de vrije loop laat en zelf creatief aan de slag gaat met je outfit en versiert als kerstboom of rendier deelneemt. Je kunt kiezen uit drie of zes kilometer, maar vergeet niet dat er na afloop nog een feest is op de Grote Markt
Meer informatie vind je hier.

Bourgondische Rotary Santarun – Bergen op Zoom

Als kerstman drie kilometer rondrennen, onderweg verrast worden met hapjes, drankjes en muziek èn het goede doel steunen? Dat kan in Bergen op Zoom op 16 december. De Bourgondische Rotary Santarun staat bol van de gezelligheid en de mogelijkheid om onderweg even bij te tanken en te kletsen. Na afloop kunnen de voetjes los op het après-ski feest. Je ontvangt naast het kerstmannenpak ook nog een medaille.
Meer informatie vind je hier.

Santa Fun Run – Vught

Niet alleen hardlopen of wandelen, maar ook klimmen en klauteren in je kerstoutfit? Dan moet je op 17 december naar Vught voor de drie kilometerlange Santa Fun Run bij recreatiepark IJzeren Man. Met een ticket neem je deel aan deze te gekke run met opblaasbare stormbanen, krijg je een kerstman-outfit en een beker warme choco of glühwien (nix <18) na afloop. Bovendien geeft je ticket dagtoegang tot het Recreatiepark en de Kerstmarkt.
Meer informatie vind je hier.

Kerstmannenloop – Amersfoort

Loop op 22 december 2023 in Amersfoort in je kerstoutfit mee met de kerstmannenloop, die je dwars door de karakteristieke binnenstad van Amersfoort voert. De route bedraagt vijf kilometer en start op het Eemplein. Bij de inschrijving ontvang je ook een kerstmannenpak en na afloop kun je je laatste restje energie eruit dansen op de afterparty bij FLUOR.
Meer informatie vind je hier.

 

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?