Maak kans op een Dynafit Ultra12-hardloopvest: vul onze enquête in!

Maak kans op een Dynafit-hardlooprugzak en vul onze lezersenquête in. Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw hardloopgewoontes en interesses. Jouw feedback maakt ons beter!

We willen jou als lezer graag beter leren kennen en onze media blijven optimaliseren, zowel met ons tweemaandelijks magazine als op onze website en via onze sociale media. Daarom hebben we een lezersenquête opgesteld, waarin we je onder meer vragen naar je hardloopgewoontes, interesses op het gebied van gezondheid en je huidige koopgedrag. Het invullen van de enquête neemt zo’n vijf minuten in beslag en is voor ons van onschatbare waarde. Zo kunnen we jou met RunningNL nog beter inspireren, motiveren en ondersteunen en onze artikelen en berichten beter afstemmen op de persoon die ‘gezond in beweging’ wil blijven.

DOE MEE & WIN?!

Door jouw deelname maak je bovendien kans op een Dynafit Ultra12-hardloopvest t.w.v. 130 euro. We geven er maar liefst 10 weg!

Indien je geen Dynafit Ultra12-hardloopvest hebt gewonnen, ontvang je per mail een 20% kortingscode op een Dynafit-hardlooprugzak bij hardloopspeciaalzaak All4running.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?