Inschrijving NN Rotterdam Marathon geopend

De inschrijving voor diverse onderdelen van de 42ste NN Rotterdam Marathon is geopend. Wie er op zaterdag 15 en zondag 16 april bij wil zijn, doet er goed aan zich snel in te schrijven. 

De organisatie van de Rotterdam Marathon laat weten dat voor alle afstanden een gelimiteerd aantal deelnemers zijn. “De ervaring leert dat de startbewijzen snel zijn uitverkocht”, aldus de organisatie. Het marathonweekend begint op zaterdag 15 april met Your Marathon Challenge, The Marathon Rotterdam Walks (5km, 10km, 15km), de NN Kids Runs (1 en 2,5 kilometer) en de City Run (4,2 kilometer). Op zondag 16 april volgen de internationale marathon inclusief NK en de ¼ Marathon. De start van de marathon is om 10.00 uur, de laatste loper wordt feestelijk binnengehaald om circa 16.30 uur.

Inschrijven kan via https://www.nnmarathonrotterdam.nl/inschrijven/

Nieuw: The Marathon Rotterdam Walk

De organisatie voegt dit jaar een nieuw onderdeel toe aan de zaterdag van het marathonweekend: The Marathon Rotterdam Walk. Duizenden wandelaars kunnen hun hart ophalen met drie wandelafstanden en het finishen op de Coolsingel ervaren.

KWF – Ren tegen kanker

De NN Marathon Rotterdam steunt ook deze editie KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF. Deze editie komen de donaties ten goede aan de brug die gebouwd gaat worden tussen het Erasmus MC en het Daniel den Hoed-familiehuis.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?