Leen’s loopweer: Koel weekend

voor de Rijnmond regio.

Vrijdag 3 mei 2019 1700 uur

Het was vandaag aanvankelijk nog zonnig, maar later raakte het bewolkt met enige regen. Het werd eerst nog 12 graden, later in de lichte regen nog maar 10 graden.

Komende avond en nacht is er veel bewolking met kans op enige regen of enkele buien. De matige wind komt uit het noordwesten. Het koelt af naar 4 graden.

Morgen beginnen we de dag nog met enige regen of een bui, daarna breekt ook van tijd tot tijd de zon door. Een enkele bui is ook de rest van de dag niet helemaal uit te sluiten. De wind is matig tot krachtig en komt uit het noorden tot noordwesten. Het wordt maar 9 à 10 graden en door de stevige wind voelt het extra koud aan.

In de nacht van zaterdag op zondag neemt de kans op enkele buien weer toe. De wind neemt langzaam iets in kracht af. Het koelt af naar 4 graden.

Zondag is de kans op een bui minder groot, maar een lokale bui blijft tot de mogelijkheden behoren. De zon breekt ook af en toe door. Met 10 graden blijft het aan de koude kant. De wind is matig van kracht en komt uit het noorden tot noordwesten.

In de nacht van zondag op maandag koelt het af naar 4 graden.

Vanaf maandag wordt het langzaam iets minder koud, maar vooral vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer toe.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?