Leen’s loopweer: Vrijwel droog weekend overdag

Leen’s loopweer: Vrijwel droog weekend overdag


Vrijdag 8 november 2019 16.00 uur

Vandaag was een overwegend zonnige en droge herfstdag. Het werd bijna 10 graden.

Komende avond en nacht is er tijdelijk veel bewolking en er kan hier en daar enige regen of een bui vallen. Bij een zwakke tot matige zuidelijke wind koelt het af naar 4 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt en overdag blijft het vrijwel overal droog. Er is maar een kleine kans op een lokale bui. De wind is matig van kracht en komt uit het zuiden. De temperatuur loopt in de middag op naar 9 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het tijdens opklaringen af naar 1 à 2 graden met kans op vorst aan de grond.

Zondag overdag droog met zonnige perioden. Het blijft dan vrijwel zeker overal droog. De zwakke wind waait uit het oosten tot zuidoosten. In de middagtemperatuur komt nauwelijks enige verandering. Het wordt opnieuw 9 graden.

In de nacht naar maandag koelt het tijdens opklaringen af naar 2 graden.

Maandag neemt in de loop van de dag de bewolking toe en in de middag en avond is de kans op enige regen groot. Het is een waterkoude dag met hooguit 7 graden in de middag.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Avatar
Meer over

Dennis Kaspori

Dennis Kaspori richtte in 2007 samen met Vivian Ruijters hardloopplatform Losse Veter op, de voorloper van RunningNL. Hij is bovendien een van de initiatiefnemers van de Rotterdam Running Crew en bedenker van de Cruyff Foundation 14K Run. Zijn passie gaat uit naar ontwikkelingen op het snijvlak van sport, urban culture en technologie.