Leen’s weersverwachting: Volgende week tijdelijk tropisch

Vrijdag 19 juli 2019 17.00 uur

Na een warme dag krijgt de bewolking later vanmiddag en vanavond steeds meer de overhand. Een lokale lichte bui is vanavond niet helemaal onmogelijk. Vannacht neemt de kans op enkele buien toe. Het wordt niet kouder dan 17 graden bij een zwakke tot matige zuidelijke tot zuidwestelijke wind.

Morgen is er weliswaar veel bewolking, maar de zon zal hier en daar ook nog kunnen doorbreken. Vooral aanvankelijk is de kans op buien groot, waarbij een donderklap ook tot de mogelijkheden behoort. De wind is matig van kracht en komt uit het zuiden. Met 23 graden is het een vrij warme dag.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het niet verder af dan naar 17 graden.

Zondag is het overal vrijwel zeker droog met flinke zonnige perioden. De wind is matig van kracht en komt uit het zuidwesten. In de middag wordt het 23 graden.

Maandag een overgangsdag naar veel warmer weer. Er zijn dan opnieuw zonnige perioden en in de middag wordt het 25 graden.

Vanaf dinsdag volgen waarschijnlijk 3 dagen met een tropische temperatuur. Maxima tussen de 30 en 32 graden. Er is veel zon en het blijft droog.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?