Limited edition running shirt Halve Marathon Rotterdam

Om de terugkeer van de Halve Marathon Rotterdam te vieren wordt er een speciaal zomers hardloopshirt gelanceerd. Deze is geïnspireerd door de skyline van Rotterdam waar deelnemers tijdens het lopen zicht op hebben. Deelnemers van de Halve Marathon Rotterdam kunnen dit shirt bestellen bij hun inschrijving.

Rotterdams Running shirt

Het shirt geeft een echt Rotterdams gevoel met bekende landmarks als de Markthal, de Euromast en de Erasmusbrug. Ook zijn er verwijzingen naar de hoogtepunten van het parcours, zoals de Kubuswoningen en de molens bij de Kralingse Plas. Passend bij de eenmalige zomerse editie is gekozen voor een opvallend oranje design. “Speciaal ontworpen hardloopshirts voor evenementen worden steeds populairder. Het is voor veel hardlopers een mooie herinnering aan een bijzondere prestatie. Natuurlijk hopen we 31 juli veel deelnemers in het opvallend oranje shirt te zien finishen op de Coolsingel”, vertelt Remco Barbier, CEO van organisator Golazo Nederland. Deelnemers aan de Halve Marathon Rotterdam kunnen dit shirt bestellen voor €22,50. Dit is mogelijk tot uiterlijk 17 juli. Er kan gekozen worden tussen een recht mannenmodel en een getailleerd vrouwenmodel.

Mitchel Viljeer, bekend als Rotterdamse Glimlach, heeft het shirt als eerste mogen ontvangen. Bekijk hier zijn reactie:

Halve Marathon Rotterdam

Op 31 juli gaat de Halve Marathon Rotterdam van start. Duizenden lopers ontdekken een nieuw parcours door Rotterdam van 5km, een kwart marathon of halve marathon. Het startschot wordt gegeven op de Binnenrotte. Hierna lopen deelnemers via het sfeervolle Crooswijk naar het Kralingse bos. De finish is op de iconische Coolsingel, waar net als bij de NN Marathon Rotterdam deelnemers onder steun van vele toeschouwers over de streep lopen. Het parcours van de 21.1K Summer Run brengt de deelnemers onder de Van Brienenoordbrug door langs naar de Nieuwe Maas. Bijzonder is dat dit jaar internationale lopers van de World Police & Fire Games meedoen aan de halve marathon.

Voor meer informatie, inschrijven en bestellen van het shirt: halvemarathonvanrotterdam.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?