Loop de virtuele NN Marathon Rotterdam en verdien een medaille voor de helden uit de zorg

Keep Moving is een platform waarop je (kosteloos) kunt inloggen om aan een virtueel loop-, fiets- of wandelevenement mee te doen. Uiteraard wel met inachtneming van de regels vanuit de overheid. Beweeg in of vanuit huis, het liefst alleen of met één iemand samen en houd 1,5 meter afstand.

Vanaf vandaag kun je op het platform virtueel deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam, AA Drink ¼ Marathon Rotterdam, City Run Rotterdam, NN Kids Runs of Your Marathon Challenge. Voor alle challenges heb je een week de tijd om de totale afstand te volbrengen. Voor de marathonafstand heb je twee weken de tijd. Dus neem de tijd en verspreid de kilometers over meerdere dagen.

Maar dat is niet het belangrijkste! Je beweegt namelijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze zorgverleners. Dé helden van het moment. Volbreng jij jouw gekozen afstand binnen de gestelde periode? Dan verdien je een virtuele medaille die je kunt schenken aan een zorgverlener naar keuze om hem of haar te bedanken. Jij in beweging, de zorgverlener een lach op zijn of haar gezicht.

Hoe werkt het?

  • Maak (kosteloos) een account aan en koppel je favoriete sportapp;
  • Neem deel aan één van de afstanden van de virtuele NN Marathon Rotterdam;
  • Leg in eigen tempo de kilometers af op momenten dat het jou uitkomt;
  • Uiteraard met inachtneming van de regel vanuit de overheid;
  • Verdien een virtuele medaille en schenk deze aan een zorgverlener;
  • Kies een nieuw evenement uit en blijf (verantwoord) in beweging.

Erasmus MC Foundation

Er is nog een manier om de zorgsector een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode, namelijk door een vrijblijvende donatie te doen aan de Erasmus MC Foundation. Zodra het virus het dagelijks leven niet meer beïnvloedt en de werkdruk weer gestabiliseerd is, zorgt de foundation ervoor dat het opgehaalde bedrag ten goede komt aan een bedankje voor al deze zorgverleners uit het hele land. Uiteraard zal er ook een deel van het gedoneerde bedrag bestemd zijn voor het onderzoek naar het coronavirus.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?