Loop mee voor UNICEF tijdens de Olympisch Stadionloop

Loop op 13 november voor het goede doel in onze hoofdstad!

Op zondag 13 november 2022 organiseert UNICEF Regio Amsterdam samen met Atletiekvereniging Phanos de jaarlijkse Olympisch Stadionloop (OSL). Tijdens de OSL lopen scholen, bedrijven en individuele deelnemers mee voor het goede doel. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos, met start en finish in het Olympisch Stadion. De OSL is onderdeel van het Rondje Mokum en is gelijk de laatste loop van het Rondje Mokum 2022. Schrijf je in via de onderstaande links en loop individueel, samen of als bedrijf of team en steun zo direct de activiteiten van UNICEF!

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende onderdelen waarvoor je je kan inschrijven:

(Bedrijfs)teams: 5 of 10 km

Je kunt individueel of als (bedrijfs)team deelnemen aan de 5 of 10 km. Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk meerdere teams in te schrijven.  Op locatie is een overdekte garderobe aanwezig. (Bedrijfs)teams kunnen ook gebruik maken van kleedkamers, douches en kluisjes en ontvangen een gratis lunch. Verdere praktische details over het evenement volgen na inschrijving. Per inschrijving van een bedrijfsteam van € 210 wordt € 135 aan UNICEF gedoneerd.

Individueel: 5 of 10 km  

Per individuele inschrijving voor 5 en 10 km gaat € 2,50 naar UNICEF. Op de 10 km kan je je inschrijven voor de wedstrijd- of recreatieloop.

Kinderloop: 800 m in het OS (1 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar)

Per inschrijving voor de Kinderloop gaat € 0,50 naar UNICEF.

Scholierenloop: 5 km  

Per inschrijving van een scholierenteam (middelbare school) van € 70 wordt € 10 aan UNICEF gedoneerd. Onderwijsteams kunnen meerdere teams aanmelden en een team bestaat uit maximaal 7 scholieren.

Loop jij mee op 13 november? Met het ingezamelde geld zet UNICEF zich in voor rechten van kinderen over de hele wereld, waaronder dit jaar de (gevluchte) kinderen uit Oekraïne. Hier lees je meer over het werk van UNICEF: Het werk van UNICEF.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?