Maximale demping en bescherming: Brooks lanceert de Ghost MAX

Brooks Running, expert in prestatiegericht hardlopen, introduceert zijn nieuwste innovatie: De Ghost MAX. Het supersterke DNA Loft v2-schuim met de GlideRoll Rocker-overgangstechnologie zorgt voor zachte landingen en is ontwikkeld om de knieën en enkels van lopers te beschermen

De Ghost MAX is de extra beschermde versie van de populaire Ghost-serie, waardoor deze stijl ideaal is voor iedereen die op zoek is naar de zachte, soepele loopervaring met extra bescherming. De brede basis van de Ghost MAX zorgt voor stabiliteit zonder dat dit ten koste gaat van een neutrale pas.

Blessures voorkomen

Lopers van elk niveau hebben baat bij een goede bescherming en de juiste loopschoenen kunnen blessures in het hele lichaam voorkomen. “De grote hoeveelheid zachte demping in de Ghost MAX, in combinatie met de GlideRoll Rocker en de lagere offset kunnen gunstig zijn voor onder andere hiel- en middenvoetpijn“, aldus Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA bij Brooks Running.

Minder stress

Klein: “Ghost MAX schoenen kunnen de energie-absorptie in de voetweefsels verminderen, wat voor minder stress zorgt op gewrichten, spieren en pezen. Ghost MAX is ontworpen om de juiste ondersteuning aan de voetboog te geven, wat de stabiliteit verbetert. De unieke Linear Last constructie de pasvorm maakt de schoen geschikt voor verschillende voetvormen.” De Ghost MAX is ideaal voor lopers die op zoek zijn naar extra bescherming of de midden- en voorvoetloper die op zoek is naar een ondersteunde overgang.

De MAX-stijlen zijn onderdeel van Run Signature, Brooks’ holistische aanpak om de loper en de loopervaring te begrijpen. Zo is Run Signature gericht op het creëren van schoenen die het lichaam helpen bij het lopen in het natuurlijke bewegingspatroon.

Zorgeloos gevoel tijdens het lopen

De Ghost MAX is uitgerust met de GlideRoll Rocker die een soepele, ondersteunde voetovergang mogelijk maakt. De GlideRoll Rocker is een overgangstechnologie die helpt om in jouw natuurlijke pas te behouden. Zeker voor zij met een lage bewegingsmobiliteit is dit interessant.

Extra bescherming

Gerard Klein, Footwear Merchandising Director at Brooks Running EMEA, legt de voordelen van de GlideRoll Rocker uit: “We schatten in dat er een grote groep neutrale lopers is die blij zal zijn met de extra bescherming en het transitiegemak die de GlideRoll Rocker biedt. Dankzij de extra demping kan belasting verminderd worden. De transitietechnologie is ontworpen om de beweging van de tenen en enkels te minimaliseren. De GlideRocker biedt bescherming – zelfs zonder de toevoeging van supporttechnologie – en is ideaal voor mensen met verschillende voetproblemen door meer demping te bieden.”

Verkrijgbaar vanaf 1 december

De nieuwe Ghost MAX is gecertificeerd CO2-neutraal en verkrijgbaar vanaf 1 december op www.brooksrunning.com en bij geselecteerde retailers voor €160,-

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?