‘Moeilijke’ testlopers gezocht

‘Moeilijke’ testlopers gezocht


Beyond your expectations. Dat is de belofte van 361°. Het merk heeft de ambitie om iedere loper een schoen te bieden die hem of haar in staat stelt het maximale uit zichzelf te halen. Steeds meer lopers raken hiervan overtuigd en het merk wint dan ook snel aan populariteit. Om de belofte nog eens extra kracht bij te zetten gaat het merk graag de uitdaging aan met lopers die het maar niet lukt een voor hen geschikte hardloopschoen te vinden. Ben jij niet tevreden over je huidige loopschoenen en heb je toch meer stabiliteit nodig? Meld je dan aan en kom in aanmerking voor een paar 361° hardloopschoenen en loop er met- een de Grachtenloop in Haarlem mee!

Wil je meedoen?

Stuur dan vóór 1 april een mailtje naar info@running.nl waarin je uitlegt waarom jij nog geen geschikte hardloopschoen hebt gevonden en wat er mis is met je huidige schoenen. Uit de inzendingen zullen wij 5 lopers selecteren.

Avatar
Meer over

Dennis Kaspori

Dennis Kaspori richtte in 2007 samen met Vivian Ruijters hardloopplatform Losse Veter op, de voorloper van RunningNL. Hij is bovendien een van de initiatiefnemers van de Rotterdam Running Crew en bedenker van de Cruyff Foundation 14K Run. Zijn passie gaat uit naar ontwikkelingen op het snijvlak van sport, urban culture en technologie.