Nacht van Groningen: inschrijvingen 2024 geopend!

De inschrijvingen voor de Lagro Ebens Nacht van Groningen is geopend. Het hardloopevenement in Groningen staat gepland op zaterdag 10 februari 2024 met start en finish op de Ossemarkt.

De Nacht van Groningen is een sfeervol evenement in het donker. Het is een race voor jong en oud met diverse onderdelen. Je loopt door de gezellige en verlichte binnenstad van Groningen met start en finish op de sfeervolle Ossemarkt. Samen met de andere deelnemers ga je in lichtgevende shirts en lampjes van start.

Programma

De Nacht van Groningen opent de hardloopkalender met een sfeervol en uitdagend parcours door het prachtige centrum van Groningen. Het evenement bestaat uit vier afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer, 10 Engelse Mijl en de prestigieuze halve marathon. Een mooi podium met deelnemers van alle niveaus. Het hardloopfeest gaat om 20:00 uur in de avond van start, waarbij deelnemers samen zorgen voor een slinger van verlichting door de binnenstad.

Inschrijven

Hardlopers kunnen zich inmiddels inschrijven voor de 22ste editie van de Nacht van Groningen. Inschrijven kan via de website.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?