Nieuwe organisator voor Maastrichts Mooiste

De organisatie van Maastrichts Mooiste is vanaf editie 2020 in handen van Golazo Sports Nederland. Golazo Sports Nederland staat garant voor sterke, professionele en innovatieve sportevenementen en heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij grote sportbelevenissen zoals onder andere de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, 4 Mijl van Groningen, Marathon Eindhoven, Classico Boretti en de KLM Urban Trail Series. In de provincie Limburg organiseert Golazo sinds een aantal jaren al de fietsklassieker van het voorjaar, de KlimClassic en de KLM Urban Trail Maastricht.

Logische stap

De voormalige organisator, The PEPr Company vindt de overdracht van Maastrichts Mooiste aan Golazo een logische stap. “De afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier en inzet Maastrichts Mooiste georganiseerd en naar een hoger kwaliteitsniveau kunnen tillen. We zijn er dan ook van overtuigd dat door de samenwerking met Golazo de continuïteit van het meerdaagse evenement gewaarborgd wordt.”

Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland, geeft aan ook zeer verheugd te zijn met deze mooie uitbreiding op het portfolio. “We willen mensen dagelijks in beweging brengen en met dit prachtige sportevenement in de zuidelijkste provincie van het land kunnen we een nog bredere doelgroep bereiken.”

Het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht

Op zondag 14 juni vindt de 17e editie plaats van Maastrichts Mooiste. Maastrichts Mooiste is al jaren het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht. De inschrijvingen van deze hardloopklassieker lopen ieder jaar opnieuw storm. Maastrichts Mooiste staat bekend om zijn prachtige, maar pittige hardlooproutes. Je kunt tijdens Maastrichts Mooiste ervaren hoe het is om te starten in de mooiste stad van Limburg en te finishen op het gezellige plein op de Markt, met als afsluiter natuurlijk een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?