O, kom er eens kijken, wat er in mijn loopschoentje zit

Sinterklaas is in het land, de lootjes zijn getrokken, de verlanglijstjes gedeeld. Of toch nog niet? Heb jij geen idee wat je de goedheiligman dit jaar moet vragen of wat je een loper in de familie of vriendenkring moet geven? Wij zetten de leukste schoen- en surprisecadeautjes voor je op een rijtje. Soms met een creatieve twist.
Stok achter de deur

Heb jij een loopmaatje dat heel graag een keer een afstand in wedstrijd- of georganiseerd verband wil lopen, maar dat toch wel spannend vindt? Geef een startbewijs cadeau (en jezelf meteen ook. Je laat je maatje toch niet alleen gaan?)! In onze loopkalender of die van onze zuiderburen kun je leuke inspiratie opdoen. Wat dacht je van een run dwars door allerlei gebouwen tijdens de KLM Urban Trails of dwalen over de singletracks tijdens een trailrun in België?

Met een goed boek op de bank

Herstel is óók training! Maar soms is het maar moeilijk om te kiezen voor een avondje op de bank in plaats van een training. Met een goed boek is verplichte rust helemaal zo erg niet! Boeken over hardlopen, trailrunning, trainingstips, een biografie, mindset zijn er in overvloed. En vergeet ons magazine niet! Doe je loopmaatje een abonnement cadeau. Dan weet je zeker dat hij of zij regelmatig rust neemt.

Pretletter

Wil je iemand verrassen met een alternatieve chocoladeletter? Plak een paar gelletjes in de vorm van een letter aan elkaar en klaar is Piet! Wel moet je er eerst even achter zien te komen welke gelletjes je loopmaatje het liefste heeft.

Compressiekousen

Snel last van stramme kuiten tijdens het lopen, of wil je na het lopen de afvoer van afvalstoffen ondersteunen? Compressiekousen helpen je hierbij. Door het aflopende drukverloop van de voet naar de knie helpt de compressie van de kousen de doorbloeding in de benen. Niet alleen fijn tijdens het lopen, maar ook voor je herstel, tijdens lang zitten op een reisdag, of als je een staand beroep hebt. Compressiekousen zijn er onder andere van Herzog Medical en Stox.

Voor donkere avonden

Als je gaat hardlopen in het donker, kun je maar beter goed zichtbaar zijn. Reflecterende vestjes, lampjes voor op je hoofd of om je arm: er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het verbeteren van je zichtbaarheid. Meer informatie over dit onderwerp vind je in dit artikel. De producten vind je onder andere bij de hardloopspeciaalzaken.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?