On breidt kledingcollectie uit met Active en Performance sportbeha’s

Het Zwitserse On lanceerde een eerste collectie sportbeha’s om de loopoutfit van vrouwelijke lopers compleet te maken.

On staat bekend om de opvallende zooltechnologie van hun hardloopschoenen, maar zet ook sterk in op kwaliteitsvolle sportkleding. Begin deze maand voegde het merk daar nu ook een sportbehacollectie aan toe met de ‘Active Bra’ en ‘Performance Bra’. On ontwikkelde deze beha’s voor actieve vrouwen van elke leeftijd, levensstijl en prestatiemogelijkheden die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit.

Ondersteuning en comfort

De Active Bra is geschikt voor zij die op zoek zijn naar gemiddelde ondersteuning voor alledaagse, diverse activiteiten waarvoor extra ondersteuning nodig is. De Performace Bra is dan weer geschikt voor zij die meer ondersteuning nodig hebben bij het uitvoeren van intensieve activiteiten, zoals hardlopen en HIIT.

Beide beha’s bieden volledige ondersteuning met een ergonomische constructie en ondersteuning van padding voor elke borst. De bandjes zijn gemaakt van responsief, premium elastiek die zorgt voor stretch en de nodige bewegingsvrijheid. De hogere halslijn zorgt voor medium ondersteuning zonder af te snijden, ideaal voor trainingen aan hogere intensiteit. De achterzijde van de beha bestaat volledig uit mesh en biedt een hoog ademend vermogen.

On werkte voor de totstandkoming van de behalijn ook met het instituut ‘Progressive Sports Technologies’ om de prestatie van de nieuwe beha’s te testen. Normaal worden beha’s met maximale ondersteuning voor intensieve trainingen vaak als het minst comfortabel beschouwd, omdat ze de borsten samendrukken om overmatige bewegingen in toom te houden. De ‘Performance Bra’ van On gaat dit tegen: ondanks de grote mate van ondersteuning, wordt de beha nog steeds als erg comfortabel bevonden.

Adviesprijzen:

  • Active Sports Bra: 65 euro
  • Performance Sports Bra: 75 euro

Verkrijgbaar via www.on-running.com

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?