Ontdek Arnhem tijdens de KLM Urban Trail Arnhem 2023

De KLM Urban Trail Series keert op zondag 19 november terug naar Arnhem en dit keer gaat het gloednieuwe parcours door veel unieke gebouwen. Het vernieuwde parcours heeft acht nieuwe locaties waar deelnemers doorheen lopen.

Deze sportieve ontdekkingstocht, die hardlopen combineert met cultuur en architectuur, belooft een leuk avontuur door de binnenstad van Arnhem te worden.

Voor iedereen

De deelnemers gaan ook dit jaar al hardlopend Arnhem (her)ontdekken. Ze lopen door locaties die je normaal gesproken niet op die manier bezoekt. De start- en finishlocatie is op het plein voor het stadhuis van Arnhem. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Arnhem kan er gekozen worden voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Het is een toegankelijk evenement voor elke fanatieke sporter en enthousiasteling. Hardloopniveaus doen er namelijk niet toe en er is ook geen tijdsregistratie! De KLM Urban Trail Arnhem is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke, unieke hardloopervaring.

Vernieuwd parcours

Ook deelnemers die vorige edities van de KLM Urban Trail Series en de KLM Urban Trail Arnhem hebben gelopen kunnen rekenen op verrassingen. Aan het parcours zijn er acht nieuwe locaties toegevoegd. Zo wordt er onder andere door het Nederlands Watermuseum, Luxor Live en de Melkfabriek gelopen. Wil je alle locaties bekijken? Alle deelnemende locaties en de vergrootte parcourskaart zijn te vinden op de site.

KLM Urban Trail Series

KLM Urban Trail Series bestaat uit een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Arnhem op zondag 19 november is nog steeds mogelijk. Kijk op www.arnhemurbantrail.nl voor meer informatie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?