Ontdek de volledig vernieuwde RunningNL website!

Overzichtelijker, aantrekkelijker én nog steeds boordevol tips voor de recreatieve loper & inspiratie voor een gezonde, actieve levensstijl.

Na de make-over van RunningNL magazine een jaartje geleden, hebben we nu ook de RunningNL-website in een nieuw jasje gestoken. Op onze frisse en overzichtelijke website kan je dagelijks nieuwe tips vinden om een slimmere, betere en sterkere hardloper te worden: trainings- en materiaaltips, voedingsadvies (inclusief lekkere – sportieve – receptjes), interessante nieuwsartikels over je mentale en algemene gezondheid, … En uiteraard blijf je ook op de hoogte van de laatste looptrends, bijzondere loopprestaties en de tofste hardloopevents.

Op de vernieuwde website vind je de vertrouwde rubrieken terug (training, materiaal, loopnieuws, voeding…), maar ook een heleboel extra’s en nieuwe rubrieken, zoals gezondheid en loopevenementen. Zo vind je sneller efficiënt terug waar je naar op zoek bent! Met onze vernieuwde website kunnen we jou nog meer bieden, naast het vertrouwde tweemaandelijkse magazine.

Dus lees & laat je volop inspireren!

RunningNL – Gezond in Beweging

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?