Deelnemers aan Urban Walk Utrecht in 2022

Ontdek mooiste plekken van Nederland tijdens Urban Walk Series in najaar

Het Urban Walk seizoen werd op zondag 5 maart officieel afgetrapt met de Urban Walk Haarlem. Wandelaars kunnen ook de rest van het jaar nog op ontdekkingstocht door maar liefst vijf Nederlandse steden. Voor de Urban Walks in het najaar kunnen deelnemers zich nu inschrijven.  

Diverse locaties in Rotterdam, Breda en Utrecht zullen ook dit jaar hun deuren openen om wandelaars te verwelkomen tijdens de wandeltocht van ongeveer 12 of 20 kilometer. De routes brachten de wandelaars vorig jaar onder andere door de Markthal in Rotterdam, door het Princenhaags Museum in Breda en door het Sonneborgh Museum & Sterrenwacht in Utrecht. Dit jaar is de organisatie weer bezig om de route te vernieuwen en daarbij unieke locaties toe te voegen.

Urban Walk Series

Tijdens de wandelevenementen van de Urban Walk Series kunnen wandelaars de mooiste plekken van Nederland te voet ontdekken. De Nederlandse steden hebben namelijk veel moois te bieden: van cultuur en architectuur tot animatie en sportiviteit. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan de wandeltocht. Dit jaar bestaat de Urban Walk Series uit zes steden.

Lees ook: Dit zijn de Urban Walks van 2023 

Urban Walk Breda 2022
We Are Walking

De Urban Walk Series is een onderdeel van “We Are Walking”. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils.

Goede doel – Nationaal MS Fonds

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series.  Je kunt op twee manieren helpen, namelijk via een donatie in het inschrijfformulier of door naar walkforms.nl te gaan. Daar kun je de stad die jou aanspreekt kiezen en een actiepagina maken voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan 150 euro?  Dan betaalt het Nationaal MS Fonds je startbewijs!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?