Foto: Max Kneefel

Recordaantal deelnemers van start bij de ASML Marathon Eindhoven

Dit weekend is de ASML Marathon Eindhoven! Bij de 38e editie van het grootste hardloopevent van Noord-Brabant staat een recordaantal deelnemers aan de start van een van de onderdelen op zaterdag en zondag: in totaal zullen ongeveer 25.000 sporters van start gaan!

In de stad krijgt de ASML Marathon Eindhoven iedere dag meer zichtbaarheid. Door heel Eindhoven zijn in totaal meer dan 260 unieke banieren opgehangen met motiverende quotes. Deze teksten zijn ingestuurd door deelnemers van de diverse onderdelen. Ook hebben inwoners van Eindhoven en supporters gehoor gegeven aan de oproep om hun aanmoedigingsspreuk te delen. Op onder andere Stratumseind, de Vestdijk, de Mathildelaan en in Strijp vind je nu inspirerende teksten als “Deze is voor jezelf!” en “Vreselijk gezellig om hier te lopen”.

In de binnenstad zijn Stratumseind en de Vestdijk dit weekend plekken waar vele supporters de deelnemers naar de finish zullen aanmoedigen. Alle onderdelen finishen onder de iconische finish op de Vestdijk.

Nieuwe locatie wedstrijdsecretariaat

De campus van de TU Eindhoven is dit jaar het centrale punt. Hier bevindt zich het wedstrijdsecretariaat in het MetaForum. Deze is vanaf vrijdag 17.00 geopend om het startnummer op te halen. Ook vinden de deelnemers hier de kleedruimte, tassenafgifte en medaille graveren op zondag. De start bevindt zich op loopafstand van de campus van de TU Eindhoven. De business teams zijn welkom in het Atlas-gebouw van de TU Eindhoven.

Op zaterdag zullen de wandeltochten ook van start gaan op de campus van de TU Eindhoven. De start bevindt zich bij de Watertoren vlakbij het MetaForum.

Alle laatste info vind je op: www.asmlmarathoneindhoven.nl

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?