Ren jij ook door het Philips Stadion tijdens de KLM Urban Trail Eindhoven?

Heb jij altijd al door het Philips Stadion heen willen rennen? Of Parktheater Eindhoven op een andere manier willen ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Eindhoven op zondag 17 december! Het vernieuwde parcours is bekend en laat de deelnemers door dertien unieke plekken lopen. Zo wordt de Lichtstad op sportieve wijze (her)ontdekt.

De deelnemers gaan al hardlopen Eindhoven door. Ze lopen door locaties die je normaal gesproken niet op die manier bezoekt. De start- en finishlocatie is bij het Evoluon, waarna deelnemers deze locatie ook als eerste bezoeken.

Korte én lange route

Tijdens deze editie kunnen hardlopers kiezen tussen een korte route van 6 kilometer of een lange route van 11,5 kilometer. Hardloopniveaus doen er niet toe en er is ook geen tijdsregistratie. “De KLM Urban Trail Eindhoven is daarom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke, nieuwe uitdaging. Het is ook de perfecte gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega’s een sportieve ochtend in Eindhoven te beleven”, aldus de organisatie.

 

PSV

Het vernieuwde parcours bevat veel verrassingen, waaronder een bezoekje aan het iconische Philips Stadion, de thuisbasis van PSV. Ook is de Ontdekfabriek, karaokebar Ameezing en Parktheater Eindhoven aan het parcours toegevoegd. Kortom, er is genoeg om te beleven en te ontdekken. Wil je alle locaties bekijken? De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.eindhovenurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Eindhoven op zondag 17 december is nog steeds mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?