Rennen tussen bussen en augurken tijdens KLM Urban Trail Amsterdam

Bij hoge uitzondering mag er dit weekend gerend worden door de GVB Garage en de Kesbeke augurkenfabriek. Dat allemaal dankzij de KLM Urban Trail die komende zondag wordt gehouden in Amsterdam.
Het is de vierde keer dat de KLM Urban Trail neerstrijkt in onze hoofdstad. De drie vorige edities werden georganiseerd in Amsterdam-Noord, dit keer is Amsterdam-West aan de beurt om ontdekt te worden door sportievelingen.

Unieke run

De KLM Urban Trail Amsterdam is een unieke run, waarbij deelnemers op bijzondere wijze de stad ontdekken. “Het is laagdrempelig en iedereen is welkom. Jong of oud, getrainde loper of beginnend”, zegt Mandy Doeser van organisator Golazo.
“Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden. De korte route van ongeveer 5km en de lange route van ongeveer 10km. Het parcours voert langs 12 bijzondere locaties, waar de lopers ook nog diverse leuke verrassingen te wachten staan.”
Op de route kruisen lopers in totaal 12 verrassende locaties. De volledige parcourskaart vind je hier.

Toegankelijk voor iedereen

De KLM Urban Trail Amsterdam is een toegankelijke run waarbij plezier op de eerste plaats staat. “Tijdens de KLM Urban Trail Amsterdam is iedereen op een leuke manier gezond bezig. Onderweg is voldoende tijd om foto’s te maken en te genieten van de bijzondere locaties. We garanderen dat iedereen met een lach over de finish komt.”
De start -en finish zijn bij het Leonardo Hotel Rembrandtpark in Amsterdam. Hier ontvangen deelnemers na afloop ook hun unieke medaille en een welverdiend ontbijt.  Ook wordt er voor ontspanning en entertainment gezorgd. Een geheel verzorgd dagje uit in Amsterdam dus.
Wil jij ook meedoen? Dan kun je je hier inschrijven.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?