Singelloop Utrecht gaat op voor 71e editie

De oudste stratenloop van Nederland vindt plaats op zondag 1 oktober. Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de singelloop.

Jaarlijks genieten duizenden hardlopers van de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het parcours laat als vanouds de hardlopers genieten van start tot finish. Deelnemers ontdekken onder andere de Utrechtse Singels, de Maliebaan en de binnenstad van de prachtige Domstad. Inschrijven voor het evenement kan via de website. 

Programma

Tijdens deze 71e editie van de hardloopklassieker staan traditiegetrouw de volgende afstanden op het programma:

–         Lindahl’s 10 KM Singelloop Utrecht

–         Nedal UBN Singelloop Utrecht 5 KM

–         Kids Run 2,5 KM

–         Kids Run 1 KM

De Kids Run van 1 kilometer is voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. De 2,5 kilometer is voor de jonge sportievelingen van 8 tot en met 12 jaar. Zo bevat de Lindahl’s Singelloop Utrecht afstanden voor jong en oud.

Business Run

Naast de populaire individuele afstanden is er tijdens de Lindahl’s Singelloop Utrecht ook een Business Run. Niet alleen nemen bedrijventeams het tegen elkaar op tijdens de 10 en 5 kilometer Singelloop, ook krijgen de teams van de Business Run toegang tot het exclusieve Business Paviljoen. De plek voor een hapje en een drankje na afloop van de wedstrijd!

Titelsponsor Lindahl’s

Voor deze 71e editie introduceert de stadsloop een nieuwe titelsponsor. Lindahl’s en Singelloop Utrecht bundelen hun krachten om een hardloopevenement van topkwaliteit neer te zetten.

“Lindahl’s is het merk voor proteïnerijke producten en we zijn verheugd om onze producten te binden aan deze organisatie. Het is een geweldige kans om alle deelnemers nieuwe opties te bieden voor hun voedingsbehoeften. We zijn onder de indruk van de hoge kwaliteit van de Singelloop Utrecht en zijn trots om ons merk Lindahl’s hieraan te verbinden”, aldus Sylvie Quertainmont, Communication & Marketing Director Lactalis Benelux

Ren tegen kanker

Net als vorig jaar steunt de Lindahl’s Singelloop Utrecht, KWF Kankerbestrijding; en hoopt zo samen weer meer dan €180.000 euro op te halen voor de strijd tegen kanker.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. Ook jij kunt het verschil maken! Als je je via Ren tegen kanker inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt.

Je kunt je hier via Ren tegen kanker inschrijven voor Lindahl’s Singelloop Utrecht via deze link.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?