Thuisbasis PSV hoogtepunt van KLM Urban Trail Eindhoven

Ruim tweeduizend enthousiaste deelnemers stonden 17 december aan de start van de KLM Urban Trail Eindhoven. Het avontuur startte dit jaar bij het Evoluon, waarna de hardlopers nog veertien andere locaties passeerden.

Vanuit het Evoluon vertrokken de deelnemers aan hun run langs en door de mooiste bezienswaardigheden van Eindhoven. Het was een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, historie en plezier samenkwamen.

PSV

Onderweg hadden de deelnemers genoeg te beleven. Maar liefst veertien locaties stelden hun deuren open voor de lopers. Zo konden de deelnemers door het Philips Stadion rennen. De thuisbasis van PSV was het hoogtepunt van beide routes. Daarvandaan konden lopers van de lange route een dansje wagen in de Feestfabriek en de Karaokebar Ameezing. Ze vervolgden hun weg naar het Parktheater en de waterpost. Buurthuis De Meerpaal zorgde als laatste stop op beide routes voor extra entertainment.

Kou

De temperatuur was ietwat laag, maar desondanks zat de sfeer er goed in. De muzikanten en het publiek langs het parcours droegen daar hun steentje aan bij en zorgden voor een gezellige sfeer en extra support. Na de tocht door Eindhoven werden de deelnemers met veel enthousiasme ontvangen bij de finish. Voor alle finishers lag hier een medaille, een tasje met drinks & bites en een verfrissend drankje van Vitamin Well. Veel deelnemers legden hun prestaties vast bij de We Did It wall.

KALENDER 2024

De KLM Urban Trail Eindhoven was de laatste KLM Urban Trail van 2023. Maar ook in 2024 staan er weer een heleboel op het programma. De volledige kalender is hier te vinden.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?