Tip voor tweede paasdag: hardlopen door de Domkerk en Jaarbeurs in Utrecht

Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht op paasmaandag 10 april ontdekken de deelnemers al hardlopend 23 bijzondere locaties in de Domstad. Het nieuwe parcours van deze run is bekend.
Bijzondere ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht ren je langs én door locaties waar je anders niet zo snel komt. Het is een gezellige en sportieve manier om de stad te (her)ontdekken.

De start zal plaatsvinden bij Hoog Catharijne en de finishlijn wordt getrokken in het Moreelsepark. De deelnemers kunnen deze editie kiezen voor een korte route van ongeveer 5 tot 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 tot 12 kilometer. Organisator Naömi van Pelt: “We hebben voor deze editie een spectaculair nieuw parcours uitgewerkt en we zijn zeer verheugd dat zoveel nieuwe locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers. Het wordt een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen.“

Het nieuwe parcours gaat onder andere door Taplokaal Gist, LE:EN, de Winkel van Sinkel, de Jaarbeurs en de Domkerk. Het volledige parcours en alle 22 deelnemende locaties zijn te vinden op de website.

Parcours Urban Trail Utrecht 2023
Sportief paasuitje

De KLM Urban Trail Utrecht biedt de mogelijkheid om op een gezellige manier Pasen te vieren en tegelijkertijd sportief bezig te zijn. Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail zeer toegankelijk. Je hoeft voor deze run geen fervent hardloper te zijn. Het evenement gaat niet om snelheid, maar om plezier maken en genieten.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 10 april is nog mogelijk. Kijk op de website voor meer informatie.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?