Urban Trail Eindhoven opent inschrijvingen voor zevende editie in de binnenstad

Voor de zevende keer kunnen sportievelingen op avontuurlijke ontdekkingstocht door de binnenstad van Eindhoven met de Urban Trail Eindhoven. Het belooft op 1 december weer een mooie editie te worden met een geheel vernieuwd parcours en een centrale start- en finishlocatie midden in het bruisende hart van de stad. 
Vernieuwd parcours met nieuwe start- en finishlocatie

De start en finish krijgen dit jaar een nieuwe locatie: het Stadhuisplein. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de Urban Trail Eindhoven nog toegankelijker wordt voor alle hardloopliefhebbers die de stad (nog) beter willen leren kennen. Net als elke editie lopen deelnemers door unieke locaties die iedereen een kijkje achter de schermen geven. De organisatie heeft nu al drie nieuwe locaties op de route gevonden! Zo wordt er door BoulesBitesBar Eindhoven gelopen, waar er normaal gesproken wordt ontspannen met een potje jeu de boules. Wielercafé Cyklist, de hotspot voor alle Eindhovense fietsliefhebbers opent hun deuren voor deelnemers en ook het Nederlandse Rode Kruis laat je een speciaal kijkje nemen in het geweldige werk wat zij doen. Deze nieuwe locaties maken de Urban Trail Eindhoven nog leuker en afwisselender.

Of je nu al eerder hebt meegedaan of dit jaar voor het eerst van de partij bent, het vernieuwde parcours zal voor een nieuw avontuur zorgen. Deze editie is zo een must-do voor iedereen die van sport en gezelligheid houdt. Loop dus samen met vrienden, familie en collega’s en maak er een gezellig sportief uitje van terwijl het mooie Eindhoven (her)ontdekt wordt.

De inschrijvingen zijn vorige week geopend. Ga naar de website, verzeker jezelf van een plekje en beleef Eindhoven op een unieke manier. Meer informatie en inschrijven: https://eindhovenurbantrail.nl/.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?