Urban Trail Series opent inschrijvingen voor Delft, Haarlem en Den Haag

De Urban Trail Series opent de inschrijvingen voor maar liefst drie Urban Trails in het najaar. Lopers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de Urban Trail Delft, Haarlem en Den Haag. Deze sportieve ontdekkingstochten zullen achtereen sluitend gelopen worden op zondag 27 oktober, 3 november en 10 november. Ook tijdens deze edities zullen deelnemers weer verrast worden door leuke, unieke locaties die het bijzondere en mooiste van de stad naar boven brengen.
Urban Trail Delft

Op zondag 27 oktober lopen we voor de derde keer een unieke ontdekkingstocht door de binnenstad van Delft. Deze historische stad heeft mooie locaties die net als voorgaande edities hun deuren openen voor de Urban Trail Delft. Zo proef je het studentenleven in het mooie historische pand waar de Delftsche Studentenbond huisvest en bezoek je het mooie terrein van Buccaneer. De Urban Trail Delft belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden voor iedere loper.

Schrijf je hier in voor een mooi avontuur door de binnenstad van Delft op zondag 27 oktober.

Lees ook: Pracht en praal tijdens de Urban Walks in het najaar

Urban Trail Haarlem

Ook de Urban Trail Haarlem keert weer terug op zondag 3 november. Dit jaar hebben we een nieuwe start- en finishlocatie: de Koepel. Deze locatie brengt je dichter bij het centrum, waar je weer door de mooiste locaties mag lopen. De NS Treinmodernisering keert weer terug op de route. Hier krijgen alle deelnemers een uniek kijkje achter de schermen bij de oudste werkplaats van de Nederlandse Spoorwegen. De Urban Trail Haarlem belooft weer een mooie, unieke loop door de stad te worden.

Schrijf je hier in voor de Urban Trail Haarlem op zondag 3 november.

Urban Trail Den Haag

Ga op zondag 10 november mee op een avontuurlijke run door Den Haag. Net als voorgaande jaren ontdekken we de veelzijdigheid van de binnenstad met unieke locaties. Vanaf de Lange Voorhout wordt er gestart en gefinisht. Zo loop je een gloednieuw parcours langs de vele hoogtepunten van de stad. Je loopt door oude bekende locaties, zoals Foodhallen en de ’s-Gravenhaagsche Stadsrijschool, maar je loopt ook door nieuwe locaties! Mis de kans niet om tijdens deze editie het mooiste van Den Haag op sportieve wijze te ontdekken.

Schrijf je hier in voor de Urban Trail Den Haag op zondag 10 november.

Goede doel – KWF Ren Tegen Kanker

Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk KWF Kankerbestrijding.  Deelnemers kunnen hun run extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Delft, Den Haag en Haarlem. Kijk voor meer informatie op https://acties.kwf.nl/event/urban-trails-2024.

Bekijk hier de volledige kalender van de Urban Trail Series

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?