Vier Global Running Day met RunningNL en win schoenen van Mizuno!

Global Running Day wordt traditioneel over de hele wereld gevierd op de eerste woensdag van juni. Het moedigt lopers van alle leeftijden en alle niveaus aan om te bewegen. Trek jij tussen 25 mei en 1 juni je loopschoenen aan? Laat het ons dan weten, want je kan er een paar Mizuno loopschoenen mee winnen!

FOR EVERY RUN

Mizuno lanceerde met ‘For Every Run’ recent een gloednieuwe running slogan. Hiermee wil Mizuno aantonen dat de Japanse producent een juiste schoen heeft voor elk type hardloper.

“Elke run is anders: van je eerste poging op een 5 km tot het neerzetten van een nieuw persoonlijk record. Op een loopband, door de polders of door de drukke straten in de stad. De wereld is jouw atletiekbaan. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een ‘run’ geeft niet om je leeftijd, talent of techniek. Lopen, daar gaat het om. Voor jezelf, voor de reis. Samen met alle lopers wereldwijd. Mizuno is er voor ieder type loper. Mizuno is For Every Run.”

Net als bij Global Running Day, draait het bij Mizuno dus niet om je leeftijd of looptalent. Het draait puur om het simpele genot van lopen. En dat genot kan je nog meer beleven met het juiste paar loopschoenen natuurlijk. Daarom lanceren we samen met Mizuno een toffe winactie! 

HOE MAAK JE KANS?

Deelnemen aan deze winactie en kans maken op jouw ideale loopschoenen? Simpel! Zo doe je mee:

1. Trek tussen 25/05 en 2/06 je loopschoenen aan (afstand en snelheid zijn niet van belang!)
2. Deel jouw loopsessie in een Instagram Story en tag @runningnl2 en @MizunoRunningEurope EN gebruik de hashtags #ForEveryRun en #GlobalRunningDay.

En that’s it! In de week die volgt maken we drie lopers bekend, die een paar Mizuno schoenen winnen. Welk model je wint – en dus jouw beste match is – wordt samen met Mizuno bekenen. Zo ben je verzekerd van het meest geschikte paar schoenen om nog meer te genieten van je loopsessies!

Waag jij je kans? Volg @runningNL op Instagram voor bonuspunten! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?