Win het nieuwe hardloopboek: ‘Je eenvoudigste weg naar een PR: Lopen op Vermogen’

Auteurs Hans van Dijk en Ron van Megen genieten internationale bekendheid met hun boeken over hardlopen, en meer specifiek over ‘Lopen op vermogen’.

Van Dijk en Van Megen zijn geen onbekenden: ze schreven onder meer de bestseller ‘Het Geheim van Hardlopen‘ en ‘Hardlopen met Power!’. Recent brachten ze samen met Koen de Jong een nieuw boek uit: Je eenvoudigste weg naar een PR: Lopen op Vermogen. Hierin leggen ze alles uit over lopen op vermogen, op een duidelijke, toegankelijke manier.

Co-auteur Koen de Jong vond lopen op vermogen en de boeken van Hans en Ron maar ingewikkeld gedoe en wilde er niets van weten. Nu is Koen ook overstag. Lopen op vermogen heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Steeds meer lopers kiezen voor schema’s op vermogen in plaats van schema’s op hartslag of tempo. In dit boek leggen Hans, Ron en Koen uit wat de voordelen zijn van lopen op vermogen. En het belangrijkste: lopen op vermogen is heel eenvoudig en brengt rust in je trainingen.

Voor de lancering van dit boek, mag runningNL mag vijf exemplaren weggeven aan enkele gelukkige lezers. Kans maken? Het enige dat je hoeft te doen is onze Facebook-post van dit bericht te liken en ons te vertellen in een reactie op welke afstand jij je persoonlijk record wil verbeteren.

Deelnemen kan tot vrijdag 9/07 18u00. De winnaars maken we in de loop van volgende week bekend.

Meer over de auteurs:

Hans van Dijk (1954) is emeritus-hoogleraar, loopt sinds 1980 en heeft indrukwekkende PR’s op zijn palmares staan, waaronder 31:55 op de 10 km en 2:34:15 op de marathon. Hans is een lopende encyclopedie en van ingewikkelde formules maakt zijn hart een sprongetje. Toch kan hij complexe materie ook eenvoudig uitleggen. Ron van Megen (1957) studeerde net als Hans Civiele Techniek aan de TU DELFT. Ron loopt wat minder ‘hard’ dan Hans met 39:30 op de 10 km en 3:24:54 op de marathon.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?