Abonnee Worden: AANBIEDING

Abonnee Worden: AANBIEDING

In runningNL magazine lees je alles over een actieve, gezonde levensstijl en krijg je onmisbare tips om je loopprestatie naar een hoger niveau te tillen. Bij een jaarabonnement krijg je nu de Herzog Pro Sport Enkelsokken gratis.

Superieure sportsokken met ergonomische linker- en rechtervoet

De Pro Sport Compressie Enkelsokken geven ondersteuning aan de voetboog en verminderen klachten aan de peesplaat onder de voet. Ook bieden de sokken extra demping onder de hiel waardoor hielspoorklachten verlicht worden. Deze fijne allround sportsokken hebben een ergonomische linker- en rechtervoet en zijn gebreid met antibacteriële garen. De enkelsokken zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, roze, groen, wit en geel.

Herzog Medical ondersteunt sporters maximaal op het gebied van compressie en herstel. Behalve de Pro Compressie Enkelsok heeft Herzog ook al jaren de Pro Sport Compressiekousen in het assortiment. Dit zijn bovendien de enige compressiekousen waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is.

Je zal door Abonnementenland via mail benaderd worden om je maat en voorkeur van kleur door te geven. De enkelsokken zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, roze, groen, wit en geel.

Je kunt ook genieten van een financiële korting: ontvang 6 nummers voor slechts € 29.