Almere en Leiden voor het eerst op kalender KLM Urban Trails

Sportief bezig zijn en tegelijkertijd de leukste plekken van een stad ontdekken? Dit najaar vinden KLM Urban Trails plaats in zes grote Nederlandse steden. Hardlopers en andere sportievelingen kunnen aan de bak in Almere (22 oktober), Delft (29 oktober), Haarlem (5 november), Arnhem (19 november), Leiden (3 december) en Eindhoven (17 december).

In dit lijstje zijn Almere en Leiden voor het eerst aanwezig. “Fantastisch dat we deze bijzondere steden kunnen toevoegen aan de kalender. Zowel Almere als Leiden heeft een uitgesproken karakter en identiteit. Daarnaast zijn deze steden erg gezellig en is er veel te zien. Dat maakt deze steden bij uitstek geschikt voor een KLM Urban Trail”, aldus de organisatie.

Toegankelijke ontdekkingstochten

Tijdens een KLM Urban Trail kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van 5 à 6 kilometer of een lange route van 10 à 12 kilometer. Het parcours gaat niet alleen langs de gebouwen, maar er ook dwars doorheen. De deelnemers ontdekken musea, bioscopen, kerken, theaters en meer bijzondere locaties in de binnenstad. De organisatie van de KLM Urban Trail Series voegt elke jaar diverse nieuwe locaties toe aan de routes. “Zo is elk evenement een verrassende ontdekkingstocht, ook voor mensen die al vaker hebben meegedaan”, zegt de organisatie.

Genieten

Plezier maken staat bij deze evenementen voorop. Deelnemers krijgen voldoende tijd om de highlights op het parcours te bekijken: “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee”, aldus de organisatie.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Meer informatie en inschrijven via: www.klmurbantrailseries.nl.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?