Janneke Wittekoek

Cheers!

Janneke Wittekoek

Ook al ben je nog zo’n fanatieke hardloper, het is altijd even kijken hoe je een en ander inpast rond de feestdagen. Je móet namelijk wel je kilometers maken anders slaat je weegschaal genadeloos terug. Het is soms al lastig genoeg om veel hard te lopen in de winter vanwege de soms barre weeromstandigheden en…

Het volledige artikel lezen?

Dat kan! Je kunt ervoor kiezen eenmalig voor het artikel te betalen, of te kiezen voor een digitaal abonnment op RunningNL. Dan lees je onbeperkt alle artikelen uit het magazine.
  • Eenmalig voor dit artikel betalen, kosten: € 0,99 euro per artikel.
  • Onbeperkt alle artikelen lezen op RunningNL? Kosten: €29,99 euro per jaar.
  • Je vindt het artikel ook terug in het magazine dat nu in de winkels ligt (#27), kosten: € 5,99 euro per magazine.
Heb je al een abonnement? Log dan hier in, of gebruik de knop hieronder.
Log in Neem een abonnement

Betaal dit artikel

Janneke Wittekoek
Meer over

Janneke Wittekoek

Dr. Janneke Wittekoek is cardioloog, gezondheids-wetenschapper en oprichtster van de HeartLife Kliniek. Zij volgde haar opleiding in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en heeft langere tijd in het buitenland gewerkt om zich verder te specialiseren in preventie van hart- en vaatziekten. Zij schreef een proefschrift over erfelijk verhoogd cholesterol. Verder heeft zij een bijzondere interesse in het vrouwenhart en is actief in de werkgroep Hart voor Vrouwen van de Nederlandse Hartstichting. Daarnaast is zij lid van de commissie Cardiovasculaire Preventie en Hartrevalidatie van de Nederlandse Vereniging Voor Cardiologie (NVVC).