Bob Verbeeck: De man die Europa in beweging wil brengen
Bob Verbeeck: De man die Europa in beweging wil brengen

Wat beweegt de man zelf?

Bob Verbeeck: De man die Europa in beweging wil brengen

Een anonieme klassering tijdens een scholencross op 13-jarige leeftijd bleek voor Bob Verbeeck het begin van een levenslange carrière in de sport. Het bracht hem onder andere een studiebeurs in de Verenigde Staten, olympische deelname én een eigen bedrijf. Met dat bedrijf, Golazo, wil hij ook de rest van Europa in beweging krijgen. Een portret van een oud-atleet, ondernemer, verzamelaar en overtuigd Europeaan.

Golazo is een van de snelst groeiende ondernemingen in Europa. Steeds meer sporters zijn inmiddels bekend met het bedrijf. En als ze dat niet zijn, dan zijn ze het wel met evenementen als de Marathon Rotterdam en de 4 Mijl van Groningen of de Hardlopen met Evy-app. Het is slechts een kleine greep uit het…

Het volledige artikel lezen?

Dat kan! Je kunt ervoor kiezen eenmalig voor het artikel te betalen, of te kiezen voor een digitaal abonnment op RunningNL. Dan lees je onbeperkt alle artikelen uit het magazine.
  • Eenmalig voor dit artikel betalen, kosten: € 1.00 euro per artikel.
  • Onbeperkt alle artikelen lezen op RunningNL? Kosten: €29,99 euro per jaar.
  • Je vindt het artikel ook terug in het magazine dat nu in de winkels ligt (#45), kosten: € 6,25 euro per magazine.
Heb je al een abonnement? Log dan hier in, of gebruik de knop hieronder.
Log in Neem een abonnement

Betaal dit artikel

Avatar
Meer over

Dennis Kaspori

Dennis Kaspori richtte in 2007 samen met Vivian Ruijters hardloopplatform Losse Veter op, de voorloper van RunningNL. Hij is bovendien een van de initiatiefnemers van de Rotterdam Running Crew en bedenker van de Cruyff Foundation 14K Run. Zijn passie gaat uit naar ontwikkelingen op het snijvlak van sport, urban culture en technologie.

Lees verder